Institucije BiH osuđuju teroristički napad

Terorizam je prisutan u BiH i mi ga moramo pobijediti i ne dozvoliti da on pobjedi nas, rečeno je danas na vanrednoj sjednici Savjeta ministara BiH.

Bosna i Hercegovina 28.04.2015 | 19:24
Institucije BiH osuđuju teroristički napad

Savjet ministara ali i Predsjedništva BiH zatražili su saradnju svih nadležnih institucija na svim nivoima vlasti u BiH kada je u pitanju rasvjetljavanje terorističkog napada u Zvorniku ali i u daljoj borbi protiv terorizma.

Svi građani BiH pozvani su na suzdržanost, mir i toleranciju kako bi se izbjeglo dodatno podizanje tenzija.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

divlja jabuka

28.04.2015 18:32

Ovakvi napadi jesu zlo, medjutim, i ovdje treba istaći da korupcija i negativna selekcija i organizovani kriminal su još veće zlo. Nažalost, institucije Republike Srpske služe za otimanje imovine gradjana, umjesto da služe zaštiti te imovine. Naravno da tu prvenstveno mislim na Republičku Upravu za geodetske poslove. Ali, problem je što se čovjek nema kome obratiti u slučaju da mu očigledno otimaju zemlju jer policija, tužilaštvo, sudovi i ostali, služe za provodjenje otimačine jer su svi pod kontrolom organizovanog kriminala.

ODGOVORITE
Name

RTRS

28.04.2015 19:01

Ljudi ova emisja na RTRS je zlo... Huskaju narod...

ODGOVORITE
Name

ŽIKA PD

29.04.2015 13:01

PITAJTE NAROD ŠTA MU TREBA, JELI GLADAN, TREBA LI MU POSLA, SREDSTAVA ZA SJETVU ITD....... A VI SAMO SJEDITE I OSUĐUJETE PREDUZMITE NEŠTO DA SE VIDI I OSJETI U KORIST OVOG NARODA.

ODGOVORITE