Манћини Декија зове у Интер!

Станковићев растанак са Зебрама? Прослављени српски фудбалер могао би да тренерску каријеру настави у клубу у којем је окончао играчку.

Фудбал 29.04.2015 | 11:20
Манћини Декија зове у Интер!

Било је лепо са Андреом Страмаћонијем у Удинезеу, али плаво-црне боје Интера много су примамљивије. Тамо је Дејан Станковић имао највеће успехе, тамо је завршио играчку каријеру. И тамо би могао да се врати на крају ове сезоне!

Италијански медији наиме пишу да ће се бивши првотимац Нероазура вратити на стадион Ђузепе Меаца. Овај пут у улози првог помоћника Роберта Манћинија. Задужења би му била да представља спону између стручног штаба и свлачионице чији је до недавно био члан. Притом наравно и да се учи тренерском занату код човека који је обликовао и Синишу Михајловића, сада шефа струке Сампдорије.

Наговештај таквог трансфера медији са "чизме" проналазе у истицању Станковићевог уговора са Удинезеом и чињеницом да преговори са породицом Поцо о продужетку сарадње још нису ни почели. У Милану га чека место. У Интеру су добро запамтили колико је Станковић дао клубу.

Коментари / 0

Оставите коментар