Manćini Dekija zove u Inter!

Stankovićev rastanak sa Zebrama? Proslavljeni srpski fudbaler mogao bi da trenersku karijeru nastavi u klubu u kojem je okončao igračku.

Fudbal 29.04.2015 | 11:20
Manćini Dekija zove u Inter!

Bilo je lepo sa Andreom Stramaćonijem u Udinezeu, ali plavo-crne boje Intera mnogo su primamljivije. Tamo je Dejan Stanković imao najveće uspehe, tamo je završio igračku karijeru. I tamo bi mogao da se vrati na kraju ove sezone!

Italijanski mediji naime pišu da će se bivši prvotimac Neroazura vratiti na stadion Đuzepe Meaca. Ovaj put u ulozi prvog pomoćnika Roberta Manćinija. Zaduženja bi mu bila da predstavlja sponu između stručnog štaba i svlačionice čiji je do nedavno bio član. Pritom naravno i da se uči trenerskom zanatu kod čoveka koji je oblikovao i Sinišu Mihajlovića, sada šefa struke Sampdorije.

Nagoveštaj takvog transfera mediji sa "čizme" pronalaze u isticanju Stankovićevog ugovora sa Udinezeom i činjenicom da pregovori sa porodicom Poco o produžetku saradnje još nisu ni počeli. U Milanu ga čeka mesto. U Interu su dobro zapamtili koliko je Stanković dao klubu.

Komentari / 0

Ostavite komentar