Дречаве боје су у моди

Пинк је увек била кључна тачка када говоримо о томе шта девојке воле.

Мода и љепота 28.04.2015 | 10:54
Дречаве боје су у моди

Жене воле да купују одећу, а ако је тај комад одеће у слаткој пинк боји, много је теже одолети. Не, она нец́е учинити да изгледате детињасто. Предивне нијансе ружичасте можете комбиновати са многим другим бојама, изгледаћете женствено, а истовремено врло пословно.

Прво, узмите сву одец́у у омиљеној розе боји, може бити сукња, кошуља, ципеле или друго. Следец́е, женствене розе оутфит идеје много боље изгледају ако розе комбинујете са другим бојама. Бела, црна, сива и су најбољи ортаци ружичастој. Али, слободно бирајте своје омиљене боје. Не само боје, можете пинк одећу комбиновати са шареним одевним комадима. Цветни или леопард прин такође ће добро изгледати у комбинацији са розе бојом.

Када размислимо о одећи у розе боји, по нашем мишљењу, жене би заиста требале да имају розе блејзер у свом гардероберу. Лако се комбинује са било којим другим модним артиклима.

Ако желите да изгледате опуштено, можете га носити са фармеркама и балетнакама, а за формалније прилике са црним или сивим панталонама и ципелама са потпетицом.

Извор: Супер жена

Коментари / 0

Оставите коментар