Drečave boje su u modi

Pink je uvek bila ključna tačka kada govorimo o tome šta devojke vole.

Moda i ljepota 28.04.2015 | 10:54
Drečave boje su u modi

Žene vole da kupuju odeću, a ako je taj komad odeće u slatkoj pink boji, mnogo je teže odoleti. Ne, ona neće učiniti da izgledate detinjasto. Predivne nijanse ružičaste možete kombinovati sa mnogim drugim bojama, izgledaćete ženstveno, a istovremeno vrlo poslovno.

Prvo, uzmite svu odeću u omiljenoj roze boji, može biti suknja, košulja, cipele ili drugo. Sledeće, ženstvene roze outfit ideje mnogo bolje izgledaju ako roze kombinujete sa drugim bojama. Bela, crna, siva i su najbolji ortaci ružičastoj. Ali, slobodno birajte svoje omiljene boje. Ne samo boje, možete pink odeću kombinovati sa šarenim odevnim komadima. Cvetni ili leopard prin takođe će dobro izgledati u kombinaciji sa roze bojom.

Kada razmislimo o odeći u roze boji, po našem mišljenju, žene bi zaista trebale da imaju roze blejzer u svom garderoberu. Lako se kombinuje sa bilo kojim drugim modnim artiklima.

Ako želite da izgledate opušteno, možete ga nositi sa farmerkama i baletnakama, a za formalnije prilike sa crnim ili sivim pantalonama i cipelama sa potpeticom.

Izvor: Super žena

Komentari / 0

Ostavite komentar