Хитна сједница Предсједништва БиХ

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић изјавио је након састанка српских представника у институцијама БиХ, да је за уторак ујутро сазвао хитну сједницу Предсједништва БиХ због терористичког напада у Зворнику.

Босна и Херцеговина 27.04.2015 | 23:07
Хитна сједница Предсједништва БиХ

"Из свега онога што за сада имамо од информација, сасвим је јасно да је ријеч о терористичком чину. Овим чином угрожен је живот обичног човјека, животи наше дјеце. То је напад на све нас и ствар у којој више нема компромиса", поручио је Иванић.

Он је нагласио да је ово битка која се мора довести до краја, наглашавајући да су се представници Републике Српске у институцијама БиХ договорили да инсистирају на томе.

"Инсистираћу да врло брзо сједну представници свих безбједносних организација и агенција у БиХ. Ово је приоритет свих приоритета. Ми не можемо, не смијемо и нећемо дозволити да тероризам побиједи, јер им је жеља да се малтене створе услови за нови рат и оваквим стварима никада нећемо попустити", нагласио је Иванић.

 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

црнац

27.04.2015 21:30

Браво преседнице. Цијела БиХ мора стати у крај овим болесницима из разни секти и обезбједити сигурност свим градјанима насе земље. Напади су се десавали и раније у Федеарцији а овог пута и у РСу. Ово је добар повод да се сви БиХ капацитети ставе на располагање и висе стане у крај овим психопатама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

27.04.2015 21:49

Тако је кад Баја дизе тензије а опозиција цути. Манипулизам цисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо

27.04.2015 22:07

Расписујте референдум стасе цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

него

28.04.2015 04:50

Да ли цете данас Баји на ноге. Зове вас да вам показе ко је газда и да вас изриба. Сјецате ли се ономад кад не гласасте да морална громада Никола Спириц преузме комисију за контролу обавјестајног сектора, е сад се види да је он био тамо, знао би да је тај селефија посао да нападне станицу полиције и онда се ниста не би десило. Овако цете на рибање данас. Америка са најјацим обавјестајним апаратом на свијету није могла да спријеци појаву Ал Каиде, а да не казем, овај ИСИЛ како су лосе процјенили, а кад они не могу како да то мозе мала БиХ са свим проблемима које има. Иронија судбине је да се мозда. Ово се ниста не би десило да су институције БиХ за викенд радиле свој посао и похапсиле ове саборнике који хоце да русе Дејтон и подстицу на угрозавање безбједности дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

28.04.2015 04:58

Ма нико није крив???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Лаки

28.04.2015 05:04

Додик је веома паметан политицар. Његова реторика је морала резултирати оваквим једним догадајем. И он је то знао, и непрестано ју је појацавао. Не зелим кривицу сваљивати на друге, не дај Бозе, јер ипак је један зивот угасен, али са реториком треба стати. Замислите се само да ли је иједна освета или иједан терористицки догадај био послије рата (мислим на прве године након рата)? А ране су биле свјезе... Све поциње уназад 6-7 година од како Додик своју реторику појацава. И било је за оцекивати да це неко лабилног стања урадити ово... Сва среца па је био малих димензија... Треба престати са реториком и онда це бити добро. Понављам: ПОСЛИЈЕ РАТА НИЈЕ БИЛО НИТИ ОСВЕТА НИТИ ТЕРОРИЗМА, СВЕ ДОК НИЈЕ ОПЕТ ПОЦЕЛА РЕТОРИКА ДОДИКА. ОН ЈЕ НАЈВЕЦИ КРИВАЦ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

28.04.2015 05:31

ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ТРЕБА ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ ЈЕР НИЈЕ У МОГУЋНОСТИ ДА КОНТРОЛИШЕ СТАЊЕ У РЕПУБЛИЦИ: ПРИВРЕДНО, БЕЗБЈЕДОНОСНО, КУЛТУРНО И СВАКО ДРУГО. ПОЛИТИКА КОЈУ ВОДИ МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ВАН СВАКЕ ПАМЕТИ. ТАКВУ ПОЛИТИКУ НЕ МОЖЕ ДА ВОДИ НИ У МЈЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ. КОЛИКО ЉУДИ ОСТАНЕ МРТВО СВАКОГ ДАНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

скретање

28.04.2015 05:33

Иваницу ста скрецес сад на другу тему, тероризам, а ста је са економијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

окрени се

28.04.2015 05:36

Е мој Иваницу,цитај ово:Предсједник ПДП-а Младен Иванић сматра да је Декларација о слободној и самосталној будућности Републике Српске, која је усвојена на 5. Сабору СНСД-а, "скретање пажње са стварних проблема у Српској".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

28.04.2015 06:09

ВЛАСТ ИМА СВОЈУ ЦИЈЕНУ. САМО ЈЕ НЕКО СПОСОБАН ДА ЈЕ ПЛАТИ А НЕКО ОДУСТАНЕ У ПОЧЕТКУ. СЦЕНЕ И СЦЕНАРИЈА ИДУ ОД ВЛАСТИ. МИНИСТРЕ ПОДНЕСИ ОСТАВКУ ЈЕР НИСИ СПОСОБАН ДА ШТИТИШ САМОГ СЕБЕ А КАМОЛИ НАРОД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додано

28.04.2015 06:37

Куцнуо је цас да сви они који су сирили мрзњу медју народима и који и данас провоцирају овакве несреце одлазе под хитно са власти јер не доносе добро никоме.Сви они који нису просли кроз ратнанзбивања не знају цијенити мир.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иванићу...

28.04.2015 07:12

Шта ће ти сједница Пресједништва. Малом су четници 1992 одвели оца и убили. Сада је он стасао, није могао да предје преко тога и вратио је то на свој нацин. Настрадали полицајци вјероватно немају с тим ниста, али ,ако имају... Ста це ти сједница Пресједниства ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

контрола

28.04.2015 07:24

Иваницу ко контролисе ОБУ: Високи представник у Босни и Херцеговини Валентин Инцко осудио је напад на полицијску станицу у Зворнику и истакао да је Обавјештајно-безбједносна агенција (ОБА) упозорила полицијске агенције прошли петак да ће се десити напад на једну полицијску станицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

28.04.2015 09:37

МЛАДЕНЕ,имаш ли храбрости рећи Бакиру у очи да је радикални ислам велики проблем БИХ. Ако немаш, не чачкај.

ОДГОВОРИТЕ