Мрачне тајне Плејбој виле

Како замишљате живот у Плејбој вили Хјуа Хефнера? Само вам на памет падају лепе жене, шампањац, секс и ватромет? Размислите поново.

Забава 27.04.2015 | 07:27
Мрачне тајне Плејбој виле

Пензионисана “зечица”, која је желела да остане анонимна, отворено је проговорила о животу у вили о којој сањају многи мушкарци, али и жене. Чини се да није све баш тако сјајно као што на први поглед изгледа.

Полицијски час у секси вили

Унутар виле влада одређена хијерархија коју је поставио Хефнер лично. Од правила која је Хју поставио, одступања нема. Након девет увече, “зечице” више не смеју да напуштају вилу, ако то учине остаће без свог недељног џепарца који износи 1000 долара.

Ово правило је врло важно зато што “зечице” немају право да се баве било каквим додатним пословима. Имају осигуране аутомобиле, здравствену заштиту, пластичог хирурга... За ова строга правила брине се особље виле које помно прати шта “зечице” раде и како се понашају.

Новчане казне за пропусте

Док је ова анонимна “зечица” радила у Плејбој клубу у Британији, правила нису била ништа мање строга. Све девојке морале су бити на послу минимално један сат раније како би се нашминкале, средиле фризуре, налакирале нокте... Тај сат није им се плаћао.

Неколико минута пре почетка смене, “маме зечице” прегледају девојке, а у случају да нешто није било у реду, све су морале поново да ураде и то би им се одбијало од плате.

Ако би неко од гостију одучио да почасти “зечицу”, само мали део те напојнице одлазио би њој. Све напојнице су се саклупљале се на једном месту и на крају месеца од укупне своте одузимао се износ којим су се плаћала разне дажбине, а остатак се делио на све “зечице”, чак и оне које нису никада зарадиле напојницу.

Живот у зечјој рупи

Бивша партнерка Хјуа Хефнер Холи Медисон, у својим мемоарима наводи како живот у вили није само забава и секс како то јавност замишља.

Живот у вили за њу није био остварење сна, шта више, био је ноћна мора. Изгубила је самопоштовање и идентитет, често је размишљала о самоубиству. У књизи је споменула и односе између “зечица” које врло често “забадају нож у леђа” једна другој.

“Срећна сам што напокон могу поделити причу о својим искустивима из виле. Мислим да ће прича изненадити људе” рекла је Холи. Забрањен улаз

Хефнерова бивша вереница Кимберли Конрад, описује Хјуа као зависника о контроли. Његова правила врло су строга. Листа гостију је ексклузивна и Хефнер лично одлучује ко ће доћи на забаву. Понекад се улазнице могу пронаћи и на аукцијама и коштају хиљаде долара. Чувени део виле и је и пећина Грото, али бивше “зечице” тврде како је вода толико загађена да је врло могуће да ћете добити неку заразу. Ватромет који Хју организује 4. јула види се километрима уоколо.

Вилу врло радо посећују глумци, спортисти, певачи, богати пословни људи, а Леонардо Дикаприо неко је време готово становао у вили. Звездани статус не даје вам право да кршите правила куће. Неким познатим мушкарцима, улаз у вилу забрањен је на неколико месеци, година или пак до краја живота.

Постоје гласине да су и неки популарни холивудски глумци имали тунеле директно од својих кућа са Берверли Хилса до Плејбој виле.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар