Вилијам и Хари имају сестру?!

Амерички таблоиди тврде да принц Чарлс и његова покојна супруга Дајана имају ћерку коју су добили вантелесном оплодњом.

Забава 26.04.2015 | 19:07
Вилијам и Хари имају сестру?!

Амерички таблоиди тврде да принц Чарлс и његова покојна супруга Дајана имају ћерку коју су добили вантелесном оплодњом. Часопис „Глобе“ тврди да је Кејт Мидлтон упознала сестру свог мужа док је била трудна.


Прича се да принц Вилијам има старију сестру, која се зове Сара и која сада има 33 године. Али како то може да буде тачно кад је Вилијам рођен 1982, 11. месеци после венчања својих родитеља?

Наиме, лејди Дајана је у децембру 1980. године, када је имала 19 година, ишла на гинеколошко тестирање на захтев краљице како би гинеколог утврдио може ли рађати децу пре него што се вери за принца Чарлса, пише Блиц.

Током тих тестова, Дајанина јајна ћелија оплођена је Чарлсовим сперматозоидима. Тада се показало да је све у реду и да они могу да имају децу. Тада је наложено да ембриони буду уништени.

Али сада се прича да је доктор задржао један ембрион и да га је усадио у своју жену. Тако је ова жена, ни не знајући то, постала сурогат мајка принцу Чарлсу и принцези Дајани.

Девојчица је рођена у октобру 1981, 10 недеља после Чарлсовог и Дајаниног венчања и осам месеци пре Вилијамовог рођења.

Сарини родитељи су у погинули у саобраћајној несрећи када је била у двадесетим годинама, а након тога је она нашла дневник у ком је сазнала да је у мајку усађена као ембрион. Затим је покушала да уђе у траг биолошким родитељима, али ју је једног дана на телефонској секретарици дочекала порука да се окане тога ако јој је живот мио.

Преплашена, она је емигрирала у Америку, где је променила идентитет. Та прича је пласирана у таблоидима.

Оно што је сигурно тачно јесте да је Дајана ишла на гинеколошки преглед који је највероватније обавио доктор Џорџ Пинкер. Али нико не може да потврди је ли јајна ћелија прикупљена том приликом и усађена у другу жену.

Магазин „Глобе“, амерички таблоид, посветио је овој причи своју насловну страницу. На насловној страници појавила се и фотографија девојке која веома личи на принцезу Дајану, али се претпоставља да је та фотографија стручно фотошопирана.

Али прича о Дајаниној тајној ћерки није завршена ту. Пре четири месеца исти часопис је објавио причу да је трудна Кејт Мидлтон упознала Сару када је посетила Њујорк.

Наводно су сви остали догађаји које су посетили у Њујорку били само маска, а принц Вилијам није хтео да се упозна лично са сестром. Како овај часопис пише, Кејт је Вилијаму рекла да Сара веома личи на његову покојну мајку.

- Она је висока, елегантна и иста је принцеза Дајана. Њих две су биле заједно тачно 44 минута – тврди извор.

Чак и да је цела прича о сестри истинита, да ли ико може да поверује да би Вилијам, који је заштитнички настројен према Кејт, дозволио да његова жена у другом стању сама упозна његову сестру?

Али „Глобе“ не планира да стане ту. Овог месеца су писали о сусрету Саре и Принца од Велса под насловом „Дајанина тајна ћерка се сукобила са Чарслом: Ти си убио моју мајку!“. Ипак, мало је оних који верују у ову причу.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар