АБА финале: Цирбес вјерује да ће играти

Звездин центар оптимиста после првих прегледа.

Кошарка 26.04.2015 | 18:40
АБА финале: Цирбес вјерује да ће играти

Кошаркаш Црвене звезде Телеком, Мајк Цирбес, повредио је колено почетком последње четвртине првог меча финалне серије плеј-офа АБА лиге, против Цедевите, али верује да ће већ вечерас у 20.30 бити поново на паркету.

"Чудан је осећај, колено је у питању, још не знам шта је тачно. Није много страшно, али ћу знати више после додатних прегледа. Надам се да ћу играти другу утакмицу", рекао је Цирбес новинарима после меча који је Звезда добила 68:59.

Црвено-бели су на полувреме отишли са чак 18 поена предности, али се по повратку са "великог одмора" слика на паркету променила, па је уместо лагане, уследила напета завршница.

"По мом мишљењу, можда је и боље овако. Можемо да научимо нешто, где смо правили грешке и да у другој утакмици то не радимо и будемо бољи", рекао је први центар Црвене звезде Телеком, Бобан Марјановић.

"Важна је победа, али игра се серија и не значи много, има још утакмица и мораћемо да будемо бољи", додао је Марјановић.


Немања Дангубић је упозорио на лош период игре.

"Почели смо како треба и стекли значајну разлику, али смо пали у игри у трећој четвртини и то не смемо да дозволимо у наредним утакмицама", рекао је млади бек црвено-белих.

И Јака Блажич је био критичан.

"Нисмо их потценили. Добро смо почели, али не знам шта се десило на полувремену, били смо мекани. Не смемо то себи да дозволимо. Ово је школа више за нас", истакао је словеначки кошаркаш и додао:

"Неки играчи су мало уморни, а сваки играч нам треба. У главама нам је само да добијемо ову серију и даћемо све од себе да буде тако".

Коментари / 0

Оставите коментар