НБА плеј-оф: Бруклин показао зубе Атланти!

Кошаркаши Бруклина успели су да смање на 2:1 у серији против Атланте пошто су у трећем мечу плеј-офа НБА лиге славили са 91:83 (31:16, 16:24, 20:22, 24:21).

Кошарка 26.04.2015 | 08:40
НБА плеј-оф: Бруклин показао зубе Атланти!

Атланта је претила да ће почистити Бруклин у серији, али су Нетси "показали зубе" већ у првој утакмици која се игра на њиховом терену. Домаћа екипа је бриљирала у првој деоници, а онда је полако попуштала све до четврте четвртине када се коначно пробудила и одржала нешто од велике залихе коју су стекли на старту сусрета.

Најбољи у редовима Бруклина био је центар Брук Лопез са 22 поена, а није заостајао ни Бојан Богдановић који је убацио три поена мање. Тадеус Јанг је додао 18, а Џо Џонсон 16 поена, па је тако четири играча из прве петорке Нетса, без Дерона ВИлијамса који је очајно одиграо меч, била довољна да се савладају Хокси.

У Атланти, Демар Керол је био најефикаснији са 22 поена, Пол Милсап га је испратио са 18 поена, а Џеф Тиг шест поена мање. Серија се наставља у Бруклин где ће домаћин имати прилику да се употпуности врати у игру, а након тога ће се преселити у Џорџију.

Коментари / 0

Оставите коментар