Венгер: Кајем се што продадох Сеска!

Менаџер Арсенала Арсен Венгер рекао је да жали због продаје Сеска Фабрегаса и позвао навијаче да искажу поштовање према Шпанцу приликом гостовања Челсија.

Фудбал 23.04.2015 | 21:40
Венгер: Кајем се што продадох Сеска!

Фабрегас је за Арсенал наступао од 2003. до 2011. године, када је на три сезоне прешао у Барселону, а потом је 2014. дошао у ривалски Челси.

"Нећу да причам неистине, још увек се кајем због одлуке да продам Фабрегаса. Желим да навијачи на предсојећој утакмици покажу поштовање према свакоме, а тако и према Фабрегасу", рекао је Венгер.

Венгер је рекао да очекује да крилни нападач Арсенала Алексис Санчес уђе у ужу конкуренцију за играча године Премијер лиге и додао да Чилеанац може да донесе превагу на терену против Челсија.

"Ово је прва сезоне за Алексиса у Енглеској. Ипак, он игра на врло сличном нивоу као (Еден) Азар из Челсија или (Филип) Кутињо из Ливерпула. Надам се да ће остати у трци за играча године", казао је Венгер.

Санчес је прошлог лета за 40 милиона фунти стигао из Барселоне, а од тада је за Арсенал у свим такмичењима постигао 22 гола и забележио 11 асистенција.

Дерби утакмица 34. кола Премијер лиге измедју Арсенала и Челсија играће се у недељу на стадиону Емирати у Лондону.

Коментари / 0

Оставите коментар