Venger: Kajem se što prodadoh Seska!

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da žali zbog prodaje Seska Fabregasa i pozvao navijače da iskažu poštovanje prema Špancu prilikom gostovanja Čelsija.

Fudbal 23.04.2015 | 21:40
Venger: Kajem se što prodadoh Seska!

Fabregas je za Arsenal nastupao od 2003. do 2011. godine, kada je na tri sezone prešao u Barselonu, a potom je 2014. došao u rivalski Čelsi.

"Neću da pričam neistine, još uvek se kajem zbog odluke da prodam Fabregasa. Želim da navijači na predsojećoj utakmici pokažu poštovanje prema svakome, a tako i prema Fabregasu", rekao je Venger.

Venger je rekao da očekuje da krilni napadač Arsenala Aleksis Sančes uđe u užu konkurenciju za igrača godine Premijer lige i dodao da Čileanac može da donese prevagu na terenu protiv Čelsija.

"Ovo je prva sezone za Aleksisa u Engleskoj. Ipak, on igra na vrlo sličnom nivou kao (Eden) Azar iz Čelsija ili (Filip) Kutinjo iz Liverpula. Nadam se da će ostati u trci za igrača godine", kazao je Venger.

Sančes je prošlog leta za 40 miliona funti stigao iz Barselone, a od tada je za Arsenal u svim takmičenjima postigao 22 gola i zabeležio 11 asistencija.

Derbi utakmica 34. kola Premijer lige izmedju Arsenala i Čelsija igraće se u nedelju na stadionu Emirati u Londonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar