Посљедња опомена "недоказном" комшији

Гласно пуштање музике у касним сатима, као и вриштање током сексуалног односа приморало је једног станара да упути јавну поруку једном од комшија.

Србија 22.04.2015 | 13:26
Посљедња опомена "недоказном" комшији

Свађе и неразумијевања су чести, а Скупштине станара не функционишу у многим зградама. Такође, комшије често знају да једни другима зову комуналну полицију и полицију, али такође остављају и поруке, преноси 021.рс.

На фотографији можете прочитати текст необичне поруке која је осванула у једној од зграда, а поруку је у понедјељак објавило Удружење Стамбених зграда Града Новог Сада.



За сада није познато где је тачно осванула ова порука, да ли је из архиве или од скоро, али свакако привлачи пажњу својим садржајем.

Извор: 021.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ацо

22.04.2015 11:54

Овако Миле ј..е своје коалиционе партнере. Наредио је својим директорима јавних предузеца да тросе паре из планова и будзета немилице за ову годину како по доласку ДНС и СПС кадрова не би имали ста да потросе и да наравно узму за потребе својих партија. Цак, уговори и пројекти постојеци директори јавних предузеца, Електропроивреде, Поста РС, Агенција, Јавних фондова...се праве на висе година како би се онемогуцило знацајније тросење и у наредним годинама од стране папака и коалицних партнера СНСД.

ОДГОВОРИТЕ