ПЛ БиХ: Радник чека Звијезду

Радник на путу ка опстанку очекује још једна у низу препрека. Овога пута Бијељинци ће угостити директног конкурента из опасне зоне, екипу Звијезде Градачац.

Фудбал 22.04.2015 | 10:20
ПЛ БиХ: Радник чека Звијезду

У редовима ”плаво-бијелих” влада велики опрез пред ову утакмицу, јер екипа из Градачца неће имати намјеру да се у Угљевику брани, већ да покуша у немогућом мисији – доћи до резултата који их оставља у трци за опстанак.

Изабраници Славка Петровића вјерују у нови успјех и побједу над дављеником, те корак даље ка сигурној зони и средини табеле.

Бијељинци ће у овом сусрету бити ослабљени. Ранко Галешић и Таулант Кадрија ће изостати због повреда и сигурно их неће бити у саставу још неколико недјеља, док због жутих картона право наступа неће имати Дино Бешировић, те Жељко Крсмановић. Охрабрујућа вијест је повратак Елдина Машића, који је утакмицу минулог кола против Слободе пропустио због повреде.

- Очекује нас још једна у низу битних утакмица. Биће то сусрет двије екипе у борби за опстанак, који може много тога одлучити. Ми се налазимо у одличном низу од шест утакмица без пораза, па ношени добром атмосфером, резултатима и цијелокупним добрим радом свих у Раднику, дочекујемо и ову утакмицу у изузетном расположењу.

Тренутна форма и стање на табели нас сврставају у фаворита, али сигурно нам неће бити лако да побиједимо, јер екипа из Градачца хвата сламку спаса и даће свој максимум да остане непоражена. Побједа у овој утакмици нас приближава средини табеле и са великим растерећењем би гледали на опстанак – оптимистичан је капитен Радника Станко Остојић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

поплава

22.04.2015 12:47

Изгледа да нико не прати фудбал него само ,,политику,, која то одавно и није а сви се троше и ложе управо на област коју слабо познајемо.Окренимо се спорту и дођите у Угљевик и навијајте за Радник ако вам неки други клуб није дражи или по било чему ближи.

ОДГОВОРИТЕ