PL BiH: Radnik čeka Zvijezdu

Radnik na putu ka opstanku očekuje još jedna u nizu prepreka. Ovoga puta Bijeljinci će ugostiti direktnog konkurenta iz opasne zone, ekipu Zvijezde Gradačac.

Fudbal 22.04.2015 | 10:20
PL BiH: Radnik čeka Zvijezdu

U redovima ”plavo-bijelih” vlada veliki oprez pred ovu utakmicu, jer ekipa iz Gradačca neće imati namjeru da se u Ugljeviku brani, već da pokuša u nemogućom misiji – doći do rezultata koji ih ostavlja u trci za opstanak.

Izabranici Slavka Petrovića vjeruju u novi uspjeh i pobjedu nad davljenikom, te korak dalje ka sigurnoj zoni i sredini tabele.

Bijeljinci će u ovom susretu biti oslabljeni. Ranko Galešić i Taulant Kadrija će izostati zbog povreda i sigurno ih neće biti u sastavu još nekoliko nedjelja, dok zbog žutih kartona pravo nastupa neće imati Dino Beširović, te Željko Krsmanović. Ohrabrujuća vijest je povratak Eldina Mašića, koji je utakmicu minulog kola protiv Slobode propustio zbog povrede.

- Očekuje nas još jedna u nizu bitnih utakmica. Biće to susret dvije ekipe u borbi za opstanak, koji može mnogo toga odlučiti. Mi se nalazimo u odličnom nizu od šest utakmica bez poraza, pa nošeni dobrom atmosferom, rezultatima i cijelokupnim dobrim radom svih u Radniku, dočekujemo i ovu utakmicu u izuzetnom raspoloženju.

Trenutna forma i stanje na tabeli nas svrstavaju u favorita, ali sigurno nam neće biti lako da pobijedimo, jer ekipa iz Gradačca hvata slamku spasa i daće svoj maksimum da ostane neporažena. Pobjeda u ovoj utakmici nas približava sredini tabele i sa velikim rasterećenjem bi gledali na opstanak – optimističan je kapiten Radnika Stanko Ostojić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

poplava

22.04.2015 12:47

Izgleda da niko ne prati fudbal nego samo ,,politiku,, koja to odavno i nije a svi se troše i lože upravo na oblast koju slabo poznajemo.Okrenimo se sportu i dođite u Ugljevik i navijajte za Radnik ako vam neki drugi klub nije draži ili po bilo čemu bliži.

ODGOVORITE