Лондон: Принцеза Кејт се порађа

Долазак краљевске бебе цео свет очекује, према писању појединих британских медија порођај Војвоткиње од Кембриџа је почео. Уколико се те гласине обистине, беба ће рађа на 89. рођендан краљице Елизабете ИИ. Еуфорија око рођења расте из минута у минут, и запалила је Твитер.

Свијет 21.04.2015 | 17:30
Лондон: Принцеза Кејт се порађа

Крис Еванс је на ББЦ "Радио 2'с" поручио да је порођај Војвоткиње од Кембриџа почео и да би беба на свет могла да дође кроз неколико сати.

Према његовим речима, Војвоткиња је примљена у болницу "Линдо Wинг". Информација се брзо пренела друштвеним мрежама, преноси "Индепендент".

Бакингемска палата још није потврдила ову информацију, а Британци са великом жељом очекују да се у краљевској породици данас споје два рођендана, рођендан новог члана и рођендан краљице Елизабете.

Рођењу друге бебе све иде на руку, тако су све веће шансе да порођају присуствује и тата Вилијам. "Миррор" преноси да је његова обука за пилота хеликоптера Војен помоћи завршена раније него што се очекивало. Војвода од Кембрдижа је на обуци од марта ове године у једној бази у Великој Британији.

Уколико порођај не испрати гласине и "закасни" неколико дана, шансу да присуствује рођењу имаће и принц Хари који се овог викенда враћа за Лондон из Аустралије.

Испред британског породилишта „Линдо Wинг”, све је више медијских екипа које се полако скупљају како би испратили догађај. Судећи према писању неких светских медија, мала принцеза ће доћи на свет четири дана пре термина.

Чим Кејт буде званично примљена у породилиште, овај догађај ће моћи да се прати уживо преко видео стрима.

Кејт и Вилијам постали су родитељи први пут у јулу 2013. Када је војвоткиња донела на свет Џорџа.

Војвоткињу од Кембриџа ће порађати краљевски тим гинеколога акушера, укључујући и познатог доктора Алана Фартинга, који је бивши вереник убијене ТВ водитељке Џил Дендо и тренутки краљичин гинеколог.

Уколико се Кејт породи данас, краљица Елизабете имаће двоструки разлог за славље, јер баш данас пуни 89 година.

Британске кладионице већ увелико примају опкладе, а већина људи полаже новац на име девојчице, међу којима су фаворити Елис, Викторија, Шарлот, Елизабет.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Требиње

21.04.2015 17:14

Е то је баш битна информација. Сад ћу моћи мирно заспати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузуки

21.04.2015 18:22

Долазак краљевске бебе цијели свијет оцекује.Сваста,беба ко остале бебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

22.04.2015 08:24

Размножавају се ко цигани.

ОДГОВОРИТЕ