Је ли ово тај вођа с којим се тукао Вујошевић?!

Званично саопштење МУП-а се и даље чека, мада јавност већ пише о томе да се тренер Партизана сукобио са "виђеним ликом са севера" Стеваном Сојићем.

Кошарка 21.04.2015 | 08:00
Је ли ово тај вођа с којим се тукао Вујошевић?!

Ко је човек с којим се потукао Душко Вујошевић у тунелу после утакмице?

Иако је неколицина београдских медија у први мах објавила да је тренер Партизана Вујошевић с леђа ударио члана Управе Црвене звезде Мирка Павловића, што је првобитно демантовао Павловић у разговору за МОНДО, а потом и Вујошевић на конференцији за медије, потом су почеле да стижу потврде да је заправо дошло до туче између...

...Вујошевића и једног од виђенијих Делија, Стевана Сојића.

Портал "Телграф" пише да се ради о члану групе ББРС (Белграде Боyс), и описује га као "једног од виђенијих ликова на северу".

Сојић је у први план доспео недавно када је на Стадиону "Рајко Митић" пришао новинарки Телевизије Б92 и скинуо сунђер с микрофона у тренутку када је она покушавала да узме изјаву од генералног директора ФК Црвена звезда Звездана Терзића.

Вујошевић је после утакмице, на конференцији, рекао да јесте било размене удараца, да је био увређен и да се радило о "вођи навијача" и то након што је директор Партизана Млађан Шилобад замолио колегу из Црвене звезде Давора Ристовића, још на трећој утакмици, да се у халу не уводе вође навијача, бар не када је Партизан домаћин.

Подсећамо, током треће утакмице серије тренер Црвене звезде Дејан Радоњић пожалио се на конференцији за медије да је део Управе клуба нестао на полувремену, а у Партизану су саопштили да су мирно замолили челнике ривалског клуба да вође навијача из њиховог друштва напусте халу, јер је постојала бојазан да би могло да дође до инцидената.

У тренутку када је трајала гужва између Вујошевића и, претпоставља се Сојића, јер се МУП још није званично огласио по том питању, у простору испред свлачионица камера је забележила и присуство човека, који је незванично запослен у Црвеној звезди као возач, а који је јавности познат од прошле године по томе што је улетео на терен током "вечитог дербија" одиграног у Железнику, када су црно-бели гађани и бакљама с трибина.

Вујошевић је после утакмице рекао и да је Жандармерија идентификовала човека са којим се физички сукобио и да се добро зна ко је то.

Медији су писали и о томе да се против Сојића, навијача који је "бранио" Терзића од новинарке Б92 водила истрага пред београдским Другим судом, због насилничког понашања и уништавања туђих ствари.

Коментари / 0

Оставите коментар