Je li ovo taj vođa s kojim se tukao Vujošević?!

Zvanično saopštenje MUP-a se i dalje čeka, mada javnost već piše o tome da se trener Partizana sukobio sa "viđenim likom sa severa" Stevanom Sojićem.

Košarka 21.04.2015 | 08:00
Je li ovo taj vođa s kojim se tukao Vujošević?!

Ko je čovek s kojim se potukao Duško Vujošević u tunelu posle utakmice?

Iako je nekolicina beogradskih medija u prvi mah objavila da je trener Partizana Vujošević s leđa udario člana Uprave Crvene zvezde Mirka Pavlovića, što je prvobitno demantovao Pavlović u razgovoru za MONDO, a potom i Vujošević na konferenciji za medije, potom su počele da stižu potvrde da je zapravo došlo do tuče između...

...Vujoševića i jednog od viđenijih Delija, Stevana Sojića.

Portal "Telgraf" piše da se radi o članu grupe BBRS (Belgrade Boys), i opisuje ga kao "jednog od viđenijih likova na severu".

Sojić je u prvi plan dospeo nedavno kada je na Stadionu "Rajko Mitić" prišao novinarki Televizije B92 i skinuo sunđer s mikrofona u trenutku kada je ona pokušavala da uzme izjavu od generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića.

Vujošević je posle utakmice, na konferenciji, rekao da jeste bilo razmene udaraca, da je bio uvređen i da se radilo o "vođi navijača" i to nakon što je direktor Partizana Mlađan Šilobad zamolio kolegu iz Crvene zvezde Davora Ristovića, još na trećoj utakmici, da se u halu ne uvode vođe navijača, bar ne kada je Partizan domaćin.

Podsećamo, tokom treće utakmice serije trener Crvene zvezde Dejan Radonjić požalio se na konferenciji za medije da je deo Uprave kluba nestao na poluvremenu, a u Partizanu su saopštili da su mirno zamolili čelnike rivalskog kluba da vođe navijača iz njihovog društva napuste halu, jer je postojala bojazan da bi moglo da dođe do incidenata.

U trenutku kada je trajala gužva između Vujoševića i, pretpostavlja se Sojića, jer se MUP još nije zvanično oglasio po tom pitanju, u prostoru ispred svlačionica kamera je zabeležila i prisustvo čoveka, koji je nezvanično zaposlen u Crvenoj zvezdi kao vozač, a koji je javnosti poznat od prošle godine po tome što je uleteo na teren tokom "večitog derbija" odigranog u Železniku, kada su crno-beli gađani i bakljama s tribina.

Vujošević je posle utakmice rekao i da je Žandarmerija identifikovala čoveka sa kojim se fizički sukobio i da se dobro zna ko je to.

Mediji su pisali i o tome da se protiv Sojića, navijača koji je "branio" Terzića od novinarke B92 vodila istraga pred beogradskim Drugim sudom, zbog nasilničkog ponašanja i uništavanja tuđih stvari.

Komentari / 0

Ostavite komentar