Даниловићева величина!

У тренутку када је око њега све прштало због сукоба Вујошевића и, према Вујошевићевим речима вође навијача Звезде, председник Партизана показао је величину.

Кошарка 20.04.2015 | 23:00
Даниловићева величина!

Није свака вест о односима црно и црвено-белих по природи лоша.

А, било их је... Од ниских увреда са трибина, гађања тврдим предметима, двосмислених изјава на конференцијама за штампу, до избацивања их хале и, на крају, физичког обрачуна између тренера црно-белих Душка Вујошевића и човека за којег Вујошевић тврди да је вођа навијача Звезде.

Али... Има и светлих примера, попут кошаркаша два клуба, пре свих Николе Калинића и Луке Митровића, који после 4. утакмице нису побегли засути упаљачима и новчићима (незванично, једно 'унуче' вињака погодило је Небојшу Илића у главу и направило му расекотину), већ су пришли утученим црно-белима и пружили им руку.

И добили руку с друге стране...

Борба је била оштра, било је ту и тамо и неспортских потеза, али су играчи показали да је на крају то све спорт и да тако треба да буде.

Како треба да буде показао је и председник КК Партизан Предраг Даниловић.

Док је још трајао метеж после раздвајања Вујошевића и наводно вође Делија (чека се саопштење МУП-а по том питању), у простору испред свлачионица "вечитих ривала" зачуло се:

"Дејане... Дејане..."

Дејан Радоњић се тада окренуо и видео да га зове први човек црно-белих. Даниловић му је пришао, пружио руку, изљубио три пута, честитао и пожелео срећу.

"Свака част, Дејо", рекао је, а потом урадио исто и када се срео са Бобаном Марјановићем.

После свих суморних вести, можемо само да кажемо: Браво, тако треба!

Коментари / 0

Оставите коментар