Danilovićeva veličina!

U trenutku kada je oko njega sve prštalo zbog sukoba Vujoševića i, prema Vujoševićevim rečima vođe navijača Zvezde, predsednik Partizana pokazao je veličinu.

Košarka 20.04.2015 | 23:00
Danilovićeva veličina!

Nije svaka vest o odnosima crno i crveno-belih po prirodi loša.

A, bilo ih je... Od niskih uvreda sa tribina, gađanja tvrdim predmetima, dvosmislenih izjava na konferencijama za štampu, do izbacivanja ih hale i, na kraju, fizičkog obračuna između trenera crno-belih Duška Vujoševića i čoveka za kojeg Vujošević tvrdi da je vođa navijača Zvezde.

Ali... Ima i svetlih primera, poput košarkaša dva kluba, pre svih Nikole Kalinića i Luke Mitrovića, koji posle 4. utakmice nisu pobegli zasuti upaljačima i novčićima (nezvanično, jedno 'unuče' vinjaka pogodilo je Nebojšu Ilića u glavu i napravilo mu rasekotinu), već su prišli utučenim crno-belima i pružili im ruku.

I dobili ruku s druge strane...

Borba je bila oštra, bilo je tu i tamo i nesportskih poteza, ali su igrači pokazali da je na kraju to sve sport i da tako treba da bude.

Kako treba da bude pokazao je i predsednik KK Partizan Predrag Danilović.

Dok je još trajao metež posle razdvajanja Vujoševića i navodno vođe Delija (čeka se saopštenje MUP-a po tom pitanju), u prostoru ispred svlačionica "večitih rivala" začulo se:

"Dejane... Dejane..."

Dejan Radonjić se tada okrenuo i video da ga zove prvi čovek crno-belih. Danilović mu je prišao, pružio ruku, izljubio tri puta, čestitao i poželeo sreću.

"Svaka čast, Dejo", rekao je, a potom uradio isto i kada se sreo sa Bobanom Marjanovićem.

Posle svih sumornih vesti, možemo samo da kažemo: Bravo, tako treba!

Komentari / 0

Ostavite komentar