Видео: С ким се то Дуле тукао по ходницима?!

Тренер Партизана Душко Вујошевић био је актер туче у тунелу после меча Звезда – Партизан, а већи инцидент спречила је Жандармерија.

Кошарка 20.04.2015 | 20:40
Видео: С ким се то Дуле тукао по ходницима?!

Иако се чинило да ће тензијама пренатегнута полуфинална серија добити колико-толико миран епилог, камере су забележиле неколико секунди скандала у тунелу "Пионира".

Док је капитен црвено-белих Лука Митровић давао изјаву за Спорт клуб, камера је ухватила како у позадини, у тунелу, тренер црно-белих улази у физички сукоб са непознатом особом која разговара телефоном.

Идентитет те особе још није саопштен, али је Вујошевић на конференцији за медије рекао да је у питању навијач Звезде, а не како се претпостављало Мирко Павловић.

На снимку се чини да Вујошевић започиње физички сукоб, полетело је неколико удараца, а особа која је ишла одмах до тренера Партизана такође је одгурнула човека са телефоном.

Неколико тренутака касније, њега за крагну хвата и одгурује други човек, после чега је и на тој страни било удараца.

Иако се у први мах чинило да је поред Вујошевића ишао функционер Звезде Мирко Павловић, испоставило се да то није био он.

Одмах су реаговали припадници Жандармерије, који су спречили озбиљнији сукоб, а у гужву се умешао и председник КК Партизан Предраг Даниловић, који је, чини се имао улогу "миротворца".

На снимку се не разазнаје звук из тог дела тунела. Конференције за новинаре су касниле, а Жандармерија је обезбеђивала све свлачионице у тунелу.

Засад није познато ко су све особе које се виде на снимку, а Вујошевић је на конференцији за новинаре рекао да је човека са којим се сукобио саслушала полиција и да му није јасно зашто се не објави његово име "већ се подмеће Павловићево".

"Када сам кренуо ка свлачионици излетео је човек и раздрао ми се на уво, опсовао и дошло је до гужве. Кажу ми да је то један од вођа навијача Звезде иако им је речено да не уводе те људе. Жандармерија је тог човека саслушала", рекао је Вујошевић на конференцији за новинаре.

Како је Вујошевић рекао, у тунелу су били навијачи Звезде, које су црвено-бели и јуче уводили у "Пионир" и спроводили до свлачионица, а на шта је директор Партизана Млађан Шилобад упозоравао директора Звезде Давора Ристовића.

Вујошевић је навео да би тунел требало да буде обезбеђен и да у њему не би требало да буде лица која нису службена лица, играчи или функционери два клуба.

Подсетимо, тренер Звезде јуче је после утакмице рекао да су током утакмице "нестали чланови управе Звезде".

У међувремену се у ходнику са посекотином појавио тим менаџер клуба Небојша Илић, који је погођен предметом с трибина у главу.

"Није било туче, мало гурања у коме је учествовало 20 људи. Не знам, нисам видео. Ја сам погођен", рекао Илић кратко новинарима.

Иначе, на још једном од снимака из тунела види се како Даниловић грли и честита играча Звезде Бобана Марјановића.

Звезда је победила Партизан са 3:1 у тријумфима и пласирала се у финале АБА лиге.

Коментари / 0

Оставите коментар