Video: S kim se to Dule tukao po hodnicima?!

Trener Partizana Duško Vujošević bio je akter tuče u tunelu posle meča Zvezda – Partizan, a veći incident sprečila je Žandarmerija.

Košarka 20.04.2015 | 20:40
Video: S kim se to Dule tukao po hodnicima?!

Iako se činilo da će tenzijama prenategnuta polufinalna serija dobiti koliko-toliko miran epilog, kamere su zabeležile nekoliko sekundi skandala u tunelu "Pionira".

Dok je kapiten crveno-belih Luka Mitrović davao izjavu za Sport klub, kamera je uhvatila kako u pozadini, u tunelu, trener crno-belih ulazi u fizički sukob sa nepoznatom osobom koja razgovara telefonom.

Identitet te osobe još nije saopšten, ali je Vujošević na konferenciji za medije rekao da je u pitanju navijač Zvezde, a ne kako se pretpostavljalo Mirko Pavlović.

Na snimku se čini da Vujošević započinje fizički sukob, poletelo je nekoliko udaraca, a osoba koja je išla odmah do trenera Partizana takođe je odgurnula čoveka sa telefonom.

Nekoliko trenutaka kasnije, njega za kragnu hvata i odguruje drugi čovek, posle čega je i na toj strani bilo udaraca.

Iako se u prvi mah činilo da je pored Vujoševića išao funkcioner Zvezde Mirko Pavlović, ispostavilo se da to nije bio on.

Odmah su reagovali pripadnici Žandarmerije, koji su sprečili ozbiljniji sukob, a u gužvu se umešao i predsednik KK Partizan Predrag Danilović, koji je, čini se imao ulogu "mirotvorca".

Na snimku se ne razaznaje zvuk iz tog dela tunela. Konferencije za novinare su kasnile, a Žandarmerija je obezbeđivala sve svlačionice u tunelu.

Zasad nije poznato ko su sve osobe koje se vide na snimku, a Vujošević je na konferenciji za novinare rekao da je čoveka sa kojim se sukobio saslušala policija i da mu nije jasno zašto se ne objavi njegovo ime "već se podmeće Pavlovićevo".

"Kada sam krenuo ka svlačionici izleteo je čovek i razdrao mi se na uvo, opsovao i došlo je do gužve. Kažu mi da je to jedan od vođa navijača Zvezde iako im je rečeno da ne uvode te ljude. Žandarmerija je tog čoveka saslušala", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Kako je Vujošević rekao, u tunelu su bili navijači Zvezde, koje su crveno-beli i juče uvodili u "Pionir" i sprovodili do svlačionica, a na šta je direktor Partizana Mlađan Šilobad upozoravao direktora Zvezde Davora Ristovića.

Vujošević je naveo da bi tunel trebalo da bude obezbeđen i da u njemu ne bi trebalo da bude lica koja nisu službena lica, igrači ili funkcioneri dva kluba.

Podsetimo, trener Zvezde juče je posle utakmice rekao da su tokom utakmice "nestali članovi uprave Zvezde".

U međuvremenu se u hodniku sa posekotinom pojavio tim menadžer kluba Nebojša Ilić, koji je pogođen predmetom s tribina u glavu.

"Nije bilo tuče, malo guranja u kome je učestvovalo 20 ljudi. Ne znam, nisam video. Ja sam pogođen", rekao Ilić kratko novinarima.

Inače, na još jednom od snimaka iz tunela vidi se kako Danilović grli i čestita igrača Zvezde Bobana Marjanovića.

Zvezda je pobedila Partizan sa 3:1 u trijumfima i plasirala se u finale ABA lige.

Komentari / 0

Ostavite komentar