Писмо злостављане дјевојчице гануло свијет

Мари Сурпренант још као дете злостављали су биолошка мајка и њен дечко. Ова осмогодишња девојчица доживела је у најранијем детињству последице са којима ће морати да се носи до краја живота.

Свијет 17.04.2015 | 21:59
Писмо злостављане дјевојчице гануло свијет

Имала је свега осам месеци живота када је преживела прави пакао. Њу су биолошка мајка и њен дечко толико тешко злостављали да је још као беба остала инвалид. Мари је доведена у болницу у Атланти са једва пет килограма, 14 прелома костију и модрицама које су прекривале цело тело.

Изгубила је сваки осећај у ногама. Има тешку сколиозу, шипке које подупиру кичму и због таквог стања мора на операцију два пута годишње.

Упркос својој тешкој ситуацији, ова девојчица данас је срећна и задовољна. Писмо које је написала социјалним радницима и полицијским истражитељима који су се бавили њеним случајем објавили су бројни медији. Нико није остао равнодушан на искрене речи ове храбре девојчице.

"Драги социјални радници и истражиоци, желим да вам се захвалим на томе што сте ме учинили срећном девојчицом, јер сте ми омогућили да добијем нови, топли дом. Сада могу да једем три пута на дан. Ја сам Маре Роуз Сурпренант. Када сам била беба, била сам повређена и ви сте били на мом случају. Када сам била мала, толико су ме повредили да нисам могла да ходам. Моја је кичма била је сломљена, а доктори нису могли да је поправе.

Питали су Е.Р. како се то догодило. Али, он је лагао. Рекао је да сам пала са кревета. Тада сте дошли ви, и решили мој случај. Нисте дозволили да ме тај лош човек или били који други опет повреди.

Да ми нисте помогли, мој живот још увек би био грозан. Зато што ме нису хранили, зато што су ме тукли када сам плакала. Али, сада сам много боље. Једино ме излуђује наш пас, Џо.

Надам се да ћете и даље помагати деци. Воли вас Маре", између осталог стоји у писму девојчице које је гануло светску јавност, преноси Дневни аваз.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

18.04.2015 09:17

За овакве монструме који су јој ово урадили постоји само једно рјешење. Електрична столица. Није хумано укинути забрану смртне казне многи је заслужују...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

18.04.2015 12:05

Боже, јадна дјеца која преживљавају монструозна звјерства родитеља и околине. Не постоји адекватна казна која је зарађена оваквим понашањем.И електрична столица је превише хумана за појединце. Можда да га рашчетворе коњи-то би била само донекле зарађена казна.

ОДГОВОРИТЕ