Патријарх Иринеј служио литургију у Брчком

Своју крсну славу Животворни источник, свештенство и монаштво Епархије зворничко-тузланске, обиљежило је данас у брчанском приградском насељу Брезик, у цркви Вазнесење Господњег.

Босна и Херцеговина 17.04.2015 | 22:34
Патријарх Иринеј служио литургију у Брчком

Свечлану литургију је, у пратњи више архијереја и епархијског свештенства, предводио његова светост патријарх српски Иринеј.

„Христос Васкрсе је најдражи поздрав који зна овај свијет а ја сам срећан и захвалан Богу што радост Васкрса могу подијелити с вама", рекао је у обраћању мноштву вјерника након литиргије патријарх Иринеј, а затим упутио ријечи поуке и благослова.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Србин

17.04.2015 15:26

Пошто све вјере у Босни и Херцеговини пропагирају љубав и доброту требали би и ми вјерници а и невјерници да се придржавамо тога, јер сви глуме неке вјернике, а шире мржњу међу собом. Док се народи свађају, политичари само краду паре грађана и глуме неке "бранитеље свога народа" и подстичу на мржњу, а народ испашта. Да смо и мало паметни сва три народа би се требала "ујединити" и постати сложни и учинити нешто док нам политичари не покраду све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Србин:Ниси никако у праву

17.04.2015 16:22

Постоји,нажалост и радикални ислам,ког није раније било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

17.04.2015 18:02

Србине поздрављам коментар,сит сам свестеника класицни бизнис ниста друго.Слава И цаст блазено поцивсем патријарху Павлу!!!

ОДГОВОРИТЕ