Patrijarh Irinej služio liturgiju u Brčkom

Svoju krsnu slavu Životvorni istočnik, sveštenstvo i monaštvo Eparhije zvorničko-tuzlanske, obilježilo je danas u brčanskom prigradskom naselju Brezik, u crkvi Vaznesenje Gospodnjeg.

Bosna i Hercegovina 17.04.2015 | 22:34
Patrijarh Irinej služio liturgiju u Brčkom

Svečlanu liturgiju je, u pratnji više arhijereja i eparhijskog sveštenstva, predvodio njegova svetost patrijarh srpski Irinej.

„Hristos Vaskrse je najdraži pozdrav koji zna ovaj svijet a ja sam srećan i zahvalan Bogu što radost Vaskrsa mogu podijeliti s vama", rekao je u obraćanju mnoštvu vjernika nakon litirgije patrijarh Irinej, a zatim uputio riječi pouke i blagoslova.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Srbin

17.04.2015 15:26

Pošto sve vjere u Bosni i Hercegovini propagiraju ljubav i dobrotu trebali bi i mi vjernici a i nevjernici da se pridržavamo toga, jer svi glume neke vjernike, a šire mržnju među sobom. Dok se narodi svađaju, političari samo kradu pare građana i glume neke "branitelje svoga naroda" i podstiču na mržnju, a narod ispašta. Da smo i malo pametni sva tri naroda bi se trebala "ujediniti" i postati složni i učiniti nešto dok nam političari ne pokradu sve.

ODGOVORITE
Name

Re Srbin:Nisi nikako u pravu

17.04.2015 16:22

Postoji,nažalost i radikalni islam,kog nije ranije bilo.

ODGOVORITE
Name

marko

17.04.2015 18:02

Srbine pozdravljam komentar,sit sam svestenika klasicni biznis nista drugo.Slava I cast blazeno pocivsem patrijarhu Pavlu!!!

ODGOVORITE