Ана и Јеца: Вратимо Србију тамо гдје припада!

Женска тениска репрезентација Србије комплетна дочекује мечеве плеј-офа за попуну Светске Б групе ФЕД купа против Парагваја, пошто су се националном тиму у Новом Саду прикључиле Ана Ивановић и Јелена Јанковић.

Тенис 16.04.2015 | 20:40
Ана и Јеца: Вратимо Србију тамо гдје припада!

Најбоље српсле тенисерке поручиле су да су срећне што поново играју за репрезентацију и обећале повратак Србије у светски врх.

"Лепо је осетити тимски дух и атмосферу, имамо предивно сећање када смо играле заједно, дошле до финала и побеђивале многе репрезентације. Лепо је што сам опет са девојкама, надам се да ћемо победити и вратити репрезентацију тамо где јој је место", рекла је Јанковићева на конференцији за медије у Новом Саду.

Она је додала да иде на терапије и да ће покушати да се опорави до почетка дуела са Парагвајом.

"Не познајем игачице Парагаваја, први пут ћемо играти против њих. Мораћемо више да их анализраимо, али верујем у наш квалиетет, знање и пролазак даље", рекла је Јанковићева.

Атмосферу у националном тиму похвалила је и тренутно најбоље рангирана српска тенисерка.

"Јелена и ја само се данас прикључиле тиму, атмосфера је добра, због обавеза још нисам стигла да тренирам, али очекујем да све буде у реду. Чула сам да је терен добар. Не познајем много противнице, покушаћемо ових дана да видимо како играју и шта можемо да очекујемо, али сигурно се надамо најбољем резултату", поручила је Ивановићева.

Поред њих две, селектор Татјана Јечменица за мечеве против Парагваја рачуна и на Александру Крунић и Ивану Јоровић.

Дуел између Србије и Парагваја игра се 18. и 19. априла у Новом Саду.

Коментари / 0

Оставите коментар