Не гомилајте ципеле!

Жене најчешће гомилају ципеле, јер се стопало не мења брзо као тело, па могу да носе и обућу коју су купиле давно.

Мода и љепота 14.04.2015 | 10:19
Не гомилајте ципеле!

Жене најчешће гомилају ципеле, јер се стопало не мења брзо као тело, па могу да носе и обућу коју су купиле давно. Ипак, мноштво ципела у гардероберу не значи и да ће увек наћи савршене за одређену приликуПослушајте мудар савет стилиста и определите се за неколико модела, који ће вам сигурно бити подобни за све прилике.

Салонке - Савршене за ноћни провод, свадбе, али и пословне састанке. Обавезно их набавите у црној боји, јер је најпрактичнија, али добро ће вам доћи и бордо или крем нијанса јер ћете моћи да уклапате уз све. Сада су у тренду и модели са цветним дезеном и анимал принтом.

Балетанке - Савршене за шпартање по граду, а можете да их носите и у свечанијим и пословним приликама. Удобне су, делују веома женствено на витким женама са дугим ногама, сваком стилу ће дати ноту једноставности и елеганције. Оне су омиљена обућа Францускиња, које их увек обувају уз сукње и хаљине изнад колена.

Кратке чизме - Мода се мења, тренутно су актуелне дубоке чизме преко колена, али кратке моделе увек можете да уклопите уз панталоне, сукње и хаљине.

Сандале са каишићима - Било да су равне или са штиклом, делују љупко и елегантно. Уз летње варијанте одаберите сандалице у нијанси песка или светлобраон, црвене, плаве, маслинастозелене...

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар