Ne gomilajte cipele!

Žene najčešće gomilaju cipele, jer se stopalo ne menja brzo kao telo, pa mogu da nose i obuću koju su kupile davno.

Moda i ljepota 14.04.2015 | 10:19
Ne gomilajte cipele!

Žene najčešće gomilaju cipele, jer se stopalo ne menja brzo kao telo, pa mogu da nose i obuću koju su kupile davno. Ipak, mnoštvo cipela u garderoberu ne znači i da će uvek naći savršene za određenu prilikuPoslušajte mudar savet stilista i opredelite se za nekoliko modela, koji će vam sigurno biti podobni za sve prilike.

Salonke - Savršene za noćni provod, svadbe, ali i poslovne sastanke. Obavezno ih nabavite u crnoj boji, jer je najpraktičnija, ali dobro će vam doći i bordo ili krem nijansa jer ćete moći da uklapate uz sve. Sada su u trendu i modeli sa cvetnim dezenom i animal printom.

Baletanke - Savršene za špartanje po gradu, a možete da ih nosite i u svečanijim i poslovnim prilikama. Udobne su, deluju veoma ženstveno na vitkim ženama sa dugim nogama, svakom stilu će dati notu jednostavnosti i elegancije. One su omiljena obuća Francuskinja, koje ih uvek obuvaju uz suknje i haljine iznad kolena.

Kratke čizme - Moda se menja, trenutno su aktuelne duboke čizme preko kolena, ali kratke modele uvek možete da uklopite uz pantalone, suknje i haljine.

Sandale sa kaišićima - Bilo da su ravne ili sa štiklom, deluju ljupko i elegantno. Uz letnje varijante odaberite sandalice u nijansi peska ili svetlobraon, crvene, plave, maslinastozelene...

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar