Мурић: Видјеће сви шта смо ''спремили'' Звезди!

Кошаркаш Партизана Едо Мурић оптимистичан је пред почетак плеј-офа АБА лиге и дуел са Црвеном звездом у првом полуфиналном мечу, у уторак од 21 сат.

Кошарка 13.04.2015 | 17:40
Мурић: Видјеће сви шта смо ''спремили'' Звезди!

"Када сам био млађи пратио сам велике дербије и много сам желео да једног дана будем део њих. Ево, то је сада пред нама. Можда чак и свих пет дербија у наредних седам дана. Ми се припремамо, имамо још мало времена и верујем да ћемо бити спремни за прву утакмицу", рекао је Мурић за сајт АБА лиге, и додао:

"У оваквим мечевима једна лопта одлучује, у одбрани и нападу морамо дати 150 одсто, у глави да будемо мирни, шта год да се деси. Сада смо комплетни, дошао је нови плејмејкер, значиће нам много. Само да останемо здрави и будемо у пуном саставу. На сваком тренингу нешто ново учимо, многи млађи саиграчи су напредовали, много смо зрелији. То ће се тек сад показати, тренирамо максимално. Припремамо се, а шта смо припремили, видећете и сами", поручио је Мурић.

Звезда ће бити домаћин и у среду од 21 сат, а црно-бели ће предност домаћег терена имати у суботу и недељу, у идентичном термину. Уколико не буде познат победник после четири меча, Звезда ће бити домаћин у последњој борби, 22. априла од 21 сат.

Коментари / 0

Оставите коментар