Murić: Vidjeće svi šta smo ''spremili'' Zvezdi!

Košarkaš Partizana Edo Murić optimističan je pred početak plej-ofa ABA lige i duel sa Crvenom zvezdom u prvom polufinalnom meču, u utorak od 21 sat.

Košarka 13.04.2015 | 17:40
Murić: Vidjeće svi šta smo ''spremili'' Zvezdi!

"Kada sam bio mlađi pratio sam velike derbije i mnogo sam želeo da jednog dana budem deo njih. Evo, to je sada pred nama. Možda čak i svih pet derbija u narednih sedam dana. Mi se pripremamo, imamo još malo vremena i verujem da ćemo biti spremni za prvu utakmicu", rekao je Murić za sajt ABA lige, i dodao:

"U ovakvim mečevima jedna lopta odlučuje, u odbrani i napadu moramo dati 150 odsto, u glavi da budemo mirni, šta god da se desi. Sada smo kompletni, došao je novi plejmejker, značiće nam mnogo. Samo da ostanemo zdravi i budemo u punom sastavu. Na svakom treningu nešto novo učimo, mnogi mlađi saigrači su napredovali, mnogo smo zreliji. To će se tek sad pokazati, treniramo maksimalno. Pripremamo se, a šta smo pripremili, videćete i sami", poručio je Murić.

Zvezda će biti domaćin i u sredu od 21 sat, a crno-beli će prednost domaćeg terena imati u subotu i nedelju, u identičnom terminu. Ukoliko ne bude poznat pobednik posle četiri meča, Zvezda će biti domaćin u poslednjoj borbi, 22. aprila od 21 sat.

Komentari / 0

Ostavite komentar