Сосиједад жели Марка Грујића?!

„Стварно не знам да ли ће Сосиједад реаговати у ближој будућности, међутим у овом тренутку имам бољу понуду за њега" каже менаџер Звездиног везисте Зоран Стојадиновић.

Фудбал 11.04.2015 | 18:20
Сосиједад жели Марка Грујића?!

Дошао, видео, заблистао против Холандије, и импресионирао емисаре бројних европских клубова. Млади везиста Црвене звезде Марко Грујић могао би у јуну да крене у бољи и богатији фудбалски живот, иако је за сениорски тим црвено- белих одиграо свега две утакмице.

Одлична издања током квалификационог турнира за Европско првенство омладинских селекција приморале су емисаре ПСВ-а да већ опипавају пулс Звездиних челника, али један од највећих клубова Холандије добио је, према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, озбиљну конкуренцију. Шпански Реал Сосиједад требало би наредних дана да пошаље конкретну понуду за високог везисту рођеног 1996. године... Није тајна да би челници актуленог шампиона добро размислили о продаји Грујића у случају да им неко баци на сто понуду од два милиона евра.
„Било је много скаута у Холандији. Не би да помисле људи како хвалим играча који је у мојој агенцији, али Марко је импресивно деловао против Холандије. Већ тада су почели да се распитују за њега. Стварно не знам да ли ће Сосиједад да реагује у ближој будућности, међутим у овом тренутку имам бољу понуду за њега, ако гледамо кроз спортску призму. Кажем спортску, јер он сада неће зарадити паре којим би обезбедио живот, али чини ми се да у овом моменту може више да пружи у Холандији, па чак и Немачкој“, каже за наш портал менаџер младог везисте Зоран Стојадиновић.

Мада је Грујић још у играчким „пеленама“ о момку одраслом на Булбудеру одавно се прича. Пројектован је као један од играча на којима треба да почива будућност Црвене звезде. Међутим, невесела финансијска ситуација у Љутице Богдана могла би да натера људе у Звезди да на „кеца“ прихвате понуду Сосиједада или неког од клубова из Холандије где се Грујић показао у нејбољем светлу.
„Био сам недавно на стадиону Црвене звезде. Колико сам схватио из приче са људима из клуба Грујић има зелено светло да оде у иностранство у случају добре понуде. И не само Грујић, него и Рајковић, Јовић, Ристић. Донекле је проблем што Грујић не игра, али, понављам, био је одлиачн на том турниру. Посебно у мечу са Холандијом“, додао је Стојадиновић.

Коментари / 0

Оставите коментар