Sosijedad želi Marka Grujića?!

„Stvarno ne znam da li će Sosijedad reagovati u bližoj budućnosti, međutim u ovom trenutku imam bolju ponudu za njega" kaže menadžer Zvezdinog veziste Zoran Stojadinović.

Fudbal 11.04.2015 | 18:20
Sosijedad želi Marka Grujića?!

Došao, video, zablistao protiv Holandije, i impresionirao emisare brojnih evropskih klubova. Mladi vezista Crvene zvezde Marko Grujić mogao bi u junu da krene u bolji i bogatiji fudbalski život, iako je za seniorski tim crveno- belih odigrao svega dve utakmice.

Odlična izdanja tokom kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo omladinskih selekcija primorale su emisare PSV-a da već opipavaju puls Zvezdinih čelnika, ali jedan od najvećih klubova Holandije dobio je, prema saznanjima MOZZART Sporta, ozbiljnu konkurenciju. Španski Real Sosijedad trebalo bi narednih dana da pošalje konkretnu ponudu za visokog vezistu rođenog 1996. godine... Nije tajna da bi čelnici aktulenog šampiona dobro razmislili o prodaji Grujića u slučaju da im neko baci na sto ponudu od dva miliona evra.
„Bilo je mnogo skauta u Holandiji. Ne bi da pomisle ljudi kako hvalim igrača koji je u mojoj agenciji, ali Marko je impresivno delovao protiv Holandije. Već tada su počeli da se raspituju za njega. Stvarno ne znam da li će Sosijedad da reaguje u bližoj budućnosti, međutim u ovom trenutku imam bolju ponudu za njega, ako gledamo kroz sportsku prizmu. Kažem sportsku, jer on sada neće zaraditi pare kojim bi obezbedio život, ali čini mi se da u ovom momentu može više da pruži u Holandiji, pa čak i Nemačkoj“, kaže za naš portal menadžer mladog veziste Zoran Stojadinović.

Mada je Grujić još u igračkim „pelenama“ o momku odraslom na Bulbuderu odavno se priča. Projektovan je kao jedan od igrača na kojima treba da počiva budućnost Crvene zvezde. Međutim, nevesela finansijska situacija u Ljutice Bogdana mogla bi da natera ljude u Zvezdi da na „keca“ prihvate ponudu Sosijedada ili nekog od klubova iz Holandije gde se Grujić pokazao u nejboljem svetlu.
„Bio sam nedavno na stadionu Crvene zvezde. Koliko sam shvatio iz priče sa ljudima iz kluba Grujić ima zeleno svetlo da ode u inostranstvo u slučaju dobre ponude. I ne samo Grujić, nego i Rajković, Jović, Ristić. Donekle je problem što Grujić ne igra, ali, ponavljam, bio je odliačn na tom turniru. Posebno u meču sa Holandijom“, dodao je Stojadinović.

Komentari / 0

Ostavite komentar