Заљубљена сам, желим да се опет удам

Певачица је успела три месеца да крије љубав са 12 година млађим Гораном Богданом. Међутим, емоције су је толико обузеле да више не може да их скрива.

Забава 09.04.2015 | 06:44
 Заљубљена сам, желим да се опет удам

Нина Бадрић (42) је дошла у Београд да би била гост на наступу групе „Кал“, који је одржан поводом Светског дана Рома. Била је срећна и насмејана када смо је срели. На први поглед је било јасно да сија као свака жена када се заљуби, али ипак смо проверили истинитост информација да је већ три месеца у вези са хрватским глумцем Гораном Богданом (30), који игра Николу Плећаша у филму Дарка Бајића “Бићемо прваци света“.

- Јако сам заљубљена. Да ли сам у вези са Гораном, нека просуди публика - загонетно се насмешила певачица.

Иако се пре три године развела, Нина признаје да није изгубила веру у то да ће наћи љубав која ће трајати до краја живота.

- Верујем у брак. Зашто не бих? Сигурна сам да свако може да пронађе партнера са којим ће остарити - каже Бадрићева за „Блиц“.

Нина и Богдан су се упознали пре годину дана на снимању спота за песму “Дан Д” и у почетку су били само пријатељи. Како су желели да избегну додатну медијску пажњу, певачица и глумац су крили да се виђају све док Нина није на друштвену мрежу поставила заједничку фотографију на којој је у Горановом загрљају. А колико јој у његовом наручју прија, говоре и чињенице да јој је љубав дала и нову енергију за посао па и у музичком свету ниже само успехе. Поносна је на дуетску песму са Жељком Васићем „Лозинка за рај“.

- Дует је одлично прошао. И те како бих волела да снимам са још неким колегама из Србије. Добро познајем музичку сцену. Ту су Тијана Дапчевић, Жељко Јоксимовић, Бајага, један од мојих најдражих аутора, и Владо Георгиев. Ипак, мислим да је песма прави мотив, треба да се догоди тај спој да би се људи нашли. Немам ништа против дуета, које радим на сваких пет година. Волим када је неко другачији од мене и када ми понуди песму која је изазов - каже певачица.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар