''Кува'' се у свлачионици Ливерпула!

Невоље у свлачионици Ливерпула, Роџерсу екипа окренула леђа?! Брендан вређао Туреа, па изазвао револт најискуснијих! Шушка се да су најискуснији играчи опасно узвратили менаџеру на тешким речима упућеним репрезентативцу Обале Слоноваче.

Фудбал 09.04.2015 | 21:20
''Кува'' се у свлачионици Ливерпула!

Да је „распевани“ Арсенал Премијер лигом газио током целе сезоне као што то чини у последње време можда би шампионска трка изгледала потпуно другачије. Међутим, Тобџије су и даље притајени кандидати за највећи пехар у Енглеској, док је гажење Ливерпула дало добар ветар у леђа, а на Енфилду направило потпуни хаос!

Енглески медији пишу о томе како је Брендан Роџерс изгубио наклоност играча после велике свађе која је уследила након бламаже. Наиме, Роџерс је потпуно изгубио разум и окривио своје ученике како не играју за њега, а посебан „пик“ менаџер Редса имао је на искусног штопера Коло Туреа. Кулоарима је почела да кружи прича да је Роџерс вербално жестоко извређао репрезентативца Обале Слоноваче и у њему видео директног кривца за пораз, што му се касније обило о главу. Играчи су свом учитељу окренули леђа и потпуно стали у заштиту саборца, а шушка се да су највећу галаму дигли најстарији и најискуснији играчи (можда чак и Стивен Џерард?!).

Сведоци на Емирејтсу кажу да су видели бесне фудбалере Ливерпула како напуштају свлачионицу, што је одмах покренуло причу о могућој смени на клупи Редса!

Брендан Роџерс налази се пред можда и највећим изазовом у својој тренерској каријери, јер му Европа полако измиче, а „зла крв“ је проливена на релацији са играчима... Ово су дани одлуке на Енфилду...

Коментари / 0

Оставите коментар