''Kuva'' se u svlačionici Liverpula!

Nevolje u svlačionici Liverpula, Rodžersu ekipa okrenula leđa?! Brendan vređao Turea, pa izazvao revolt najiskusnijih! Šuška se da su najiskusniji igrači opasno uzvratili menadžeru na teškim rečima upućenim reprezentativcu Obale Slonovače.

Fudbal 09.04.2015 | 21:20
''Kuva'' se u svlačionici Liverpula!

Da je „raspevani“ Arsenal Premijer ligom gazio tokom cele sezone kao što to čini u poslednje vreme možda bi šampionska trka izgledala potpuno drugačije. Međutim, Tobdžije su i dalje pritajeni kandidati za najveći pehar u Engleskoj, dok je gaženje Liverpula dalo dobar vetar u leđa, a na Enfildu napravilo potpuni haos!

Engleski mediji pišu o tome kako je Brendan Rodžers izgubio naklonost igrača posle velike svađe koja je usledila nakon blamaže. Naime, Rodžers je potpuno izgubio razum i okrivio svoje učenike kako ne igraju za njega, a poseban „pik“ menadžer Redsa imao je na iskusnog štopera Kolo Turea. Kuloarima je počela da kruži priča da je Rodžers verbalno žestoko izvređao reprezentativca Obale Slonovače i u njemu video direktnog krivca za poraz, što mu se kasnije obilo o glavu. Igrači su svom učitelju okrenuli leđa i potpuno stali u zaštitu saborca, a šuška se da su najveću galamu digli najstariji i najiskusniji igrači (možda čak i Stiven Džerard?!).

Svedoci na Emirejtsu kažu da su videli besne fudbalere Liverpula kako napuštaju svlačionicu, što je odmah pokrenulo priču o mogućoj smeni na klupi Redsa!

Brendan Rodžers nalazi se pred možda i najvećim izazovom u svojoj trenerskoj karijeri, jer mu Evropa polako izmiče, a „zla krv“ je prolivena na relaciji sa igračima... Ovo su dani odluke na Enfildu...

Komentari / 0

Ostavite komentar