Зорица Брунцлик вриштала у авиону за Париз

Права драма одиграла се јуче на лету из Београда за Париз, у којем су путовале певачице Зорица Брунцлик, са супругом Мирољубом Аранђеловићем Кемишем, и Андреана Чекић у друштву дечка Ивана Миладиновића.

Забава 08.04.2015 | 10:38
Зорица Брунцлик вриштала у авиону за Париз

У тренутку када су, због лошег времена, наступиле турбуленције обе певачице су почеле да паниче, вриште и хватају јаче половине за руку у знак сигурности.

Авион је пропадао кроз облаке, што је изазвало панику код путника, нарочито код Зорице. Ништа мање уплашена није била ни Андреана, али се тешила чињеницом да не вришти сама, већ у дуету са старијом колегиницом, пише Ало.рс.

- Волим Зорицу Брунцлик. Данас је Кемиша стиснула за руку у току турбуленције и дечјим гласом шапутала: „Што се сад тресе?“ То и ја радим - признала је Чекићева, и додала:

- Мислила сам да само ја болујем од џетлега и да само ја паничим и хватам дечка за руку када се авион треска, али сада знам да имам савезника у Зорки. Што је најгоре, тај проблем не пролази, иако често због посла путујем и чини ми се да ми је, што више летим, све горе - признаје певачица, која у Паризу често наступа по клубовима.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар