Нова Реалова ''непристојна понуда''!

Клуб из Мадрида спреман је да опет клубу из Енглеске понуди "врећу пара" за играча у нападу.

Фудбал 06.04.2015 | 23:00
Нова Реалова ''непристојна понуда''!

Реал Мадрид већ једном га је јурио, али није успео да га доведе у своје редове. Да ли ће други пут бити успешнији?
Најбољи стрелац Манчестер ситија Серхио Агуеро на мети је европског шампиона. Он би на лето могао да пређе у Реал за 90 милиона евра, преноси "Ел Мундо Депортиво".

Мадриђани су већ послали понуду на Острво и верује се да ће Агуерова одлука бити пресудна, иако Сити не жели да га се одрекне.

Уколико Агуеро пристане и пређе у Мадрид, постаће трећи најскупљи фудбалер у историји "краљевског" клуба, после Герета Бејла и Кристијана Роналда. Португалац је стигао из Манчестер јунајтеда 2009. за 94 милиона евра, што је тада био најскупљи трансфер у историји фудбала, док је Велшанин прешао из Тотенхема за 100 милиона евра, пре две године.

Реалу је потребан нападач јер ће наредне сезоне имати само Карима Бензему, пошто неће откупити уговор Хавијера Ернандеза из Манчестер јунајтеда.

Агуеро је близу преласка у Реал био 2011. године, али челници мадридског Атлетика нису тада желели да га продају највећем ривалу.

Агуеро је ове сезоне у свим такмичењима постигао 23 гола на 31 утакмици, а у каријери је играо и за Индепендијенте, док је за репрезентацију Аргентине наступио 60 пута и уписао 23 поготка.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

фрау гвоздена

06.04.2015 21:24

Како се ово уклапа у мјере стедње господје Меркел,цини ми се да Спанија не стоји пуно боље од Грцке...Коме она прица супљу прицу...а да Спанија је католицка... И Хитлер се тамо склонио...

ОДГОВОРИТЕ