Nova Realova ''nepristojna ponuda''!

Klub iz Madrida spreman je da opet klubu iz Engleske ponudi "vreću para" za igrača u napadu.

Fudbal 06.04.2015 | 23:00
Nova Realova ''nepristojna ponuda''!

Real Madrid već jednom ga je jurio, ali nije uspeo da ga dovede u svoje redove. Da li će drugi put biti uspešniji?
Najbolji strelac Mančester sitija Serhio Aguero na meti je evropskog šampiona. On bi na leto mogao da pređe u Real za 90 miliona evra, prenosi "El Mundo Deportivo".

Madriđani su već poslali ponudu na Ostrvo i veruje se da će Aguerova odluka biti presudna, iako Siti ne želi da ga se odrekne.

Ukoliko Aguero pristane i pređe u Madrid, postaće treći najskuplji fudbaler u istoriji "kraljevskog" kluba, posle Gereta Bejla i Kristijana Ronalda. Portugalac je stigao iz Mančester junajteda 2009. za 94 miliona evra, što je tada bio najskuplji transfer u istoriji fudbala, dok je Velšanin prešao iz Totenhema za 100 miliona evra, pre dve godine.

Realu je potreban napadač jer će naredne sezone imati samo Karima Benzemu, pošto neće otkupiti ugovor Havijera Ernandeza iz Mančester junajteda.

Aguero je blizu prelaska u Real bio 2011. godine, ali čelnici madridskog Atletika nisu tada želeli da ga prodaju najvećem rivalu.

Aguero je ove sezone u svim takmičenjima postigao 23 gola na 31 utakmici, a u karijeri je igrao i za Independijente, dok je za reprezentaciju Argentine nastupio 60 puta i upisao 23 pogotka.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

frau gvozdena

06.04.2015 21:24

Kako se ovo uklapa u mjere stednje gospodje Merkel,cini mi se da Spanija ne stoji puno bolje od Grcke...Kome ona prica suplju pricu...a da Spanija je katolicka... I Hitler se tamo sklonio...

ODGOVORITE