Мајами: Новак - Енди, реакције...

Новак Ђоковић одао је признање Ендију Мареју на игри у финалу турнира у Мајамију, у ком је био бољи од Британца са 7:6(3), 4:6, 6:0. Енди Мареј није био превише разочаран због пораза од Новака Ђоковића .

Тенис 06.04.2015 | 17:20
Мајами: Новак - Енди, реакције...

"Било је феноменално у Мајамију, честитке Ендију, није имао среће сада, али желим му све најбоље у наставку сезоне. Хвала и мом тиму, што су сви били поред мене, хвала и Борису Бекеру што је део ове екипе. Ово је један од најбољих турнира, а Мајами је једно од најбољих места на свету, диван је град, дивно место и за опуштање и за тенис, и организатори чине све да овај турнир остане успешан", поручио је Ђоковић на церемонији доделе трофеја.

Он је поставио и нови рекорд, пошто је трећи пут у једној сезони освајао титуле Индијан Велса и Мајамија. Прати га Федерер, који је ово успео два пута.

"Честитам Новаку, освојио је Аустралијан опен, Индијан Велс, сада ово, честитке и њему и његовом тиму. Хвала и мојој екипи, ово је добар старт за мене, види се напредак у односу на овај период сезоне у прошлој години. Нисам још на Новаковом нивоу, али осећам се као да му се приближавам", рекао је Мареј, и додао:

"Морам да наставим да напредујем, хвала и навијачима, сјајна је атмосфера. Жао ми је што нисам могао више, али и ноге су биле уморне, нисам могао боље овде. Мајами је посебно место за мене, 3-4 месеца проведем годишње у граду, покушаћу да освојим титулу у наредној сезони".

Коментари / 0

Оставите коментар