Majami: Novak - Endi, reakcije...

Novak Đoković odao je priznanje Endiju Mareju na igri u finalu turnira u Majamiju, u kom je bio bolji od Britanca sa 7:6(3), 4:6, 6:0. Endi Marej nije bio previše razočaran zbog poraza od Novaka Đokovića .

Tenis 06.04.2015 | 17:20
Majami: Novak - Endi, reakcije...

"Bilo je fenomenalno u Majamiju, čestitke Endiju, nije imao sreće sada, ali želim mu sve najbolje u nastavku sezone. Hvala i mom timu, što su svi bili pored mene, hvala i Borisu Bekeru što je deo ove ekipe. Ovo je jedan od najboljih turnira, a Majami je jedno od najboljih mesta na svetu, divan je grad, divno mesto i za opuštanje i za tenis, i organizatori čine sve da ovaj turnir ostane uspešan", poručio je Đoković na ceremoniji dodele trofeja.

On je postavio i novi rekord, pošto je treći put u jednoj sezoni osvajao titule Indijan Velsa i Majamija. Prati ga Federer, koji je ovo uspeo dva puta.

"Čestitam Novaku, osvojio je Australijan open, Indijan Vels, sada ovo, čestitke i njemu i njegovom timu. Hvala i mojoj ekipi, ovo je dobar start za mene, vidi se napredak u odnosu na ovaj period sezone u prošloj godini. Nisam još na Novakovom nivou, ali osećam se kao da mu se približavam", rekao je Marej, i dodao:

"Moram da nastavim da napredujem, hvala i navijačima, sjajna je atmosfera. Žao mi je što nisam mogao više, ali i noge su bile umorne, nisam mogao bolje ovde. Majami je posebno mesto za mene, 3-4 meseca provedem godišnje u gradu, pokušaću da osvojim titulu u narednoj sezoni".

Komentari / 0

Ostavite komentar