Мурињова рачуница - како доћи до титуле?!

Још шест победа и један реми, сви би волели да су на нашем месту! Коста неизвестан за дуел са Стоуком, уморни Азар од почетка на терену.

Фудбал 04.04.2015 | 15:00
Мурињова рачуница - како доћи до титуле?!

Није готово, али као да јесте. Осам корака испред Манчестер Ситија и једна утакмица мање гарантују Челсију безбрижан завршетак првенства, отуда и пословично опрезни Жозе Мурињо само што не изусти да је трка окончана и да се титула после пет година враћа на Стамфорд бриџ.
„У преосталих девет мечева потребно нам је шест победа и бар један реми. Свако би волео да се налази у ситуацији у каквој смо ми у Челсију, а ако постанемо прваци пре последњег гола бићу још срећнији него сад. Није, ипак, још готово, јер четири екипе конкуришу за врх. Ако погледате поредак на табели јасно је о којим тимовима је реч“, рекао је Мурињо, мислећи на Манчестер Сити, Арсенал, али и Манчестер јунајтед, чији тренер Луј ван Гал, такође, делује оптимистички.

Плавци у суботу од 18.30 на свом терену имају зицер против Стоука, али је питање хоће ли за меч 31. кола Премијер лиге моћи да рачунају на ровитог Дијега Косту, који није играо за репрезентацију Шпаније због повреде задње ложе.
„Последња два дана тренирао је са екипом, није повређен, мишић је у добром стању, али још нисам сигуран да ли ће играти против Стоука. Претходне дане посветио је опоравку од повреде, без слободног дана, баш је напорно радио и тек ћу одлучити о његовом статусу. Само су Еден Азар, Тибо Куртоа и Сеск Фабрегас играли пре три дана, тако не ми се чини да екипа није уморна. Једино се Азар жалио на умор, али верујем у његову жаљу да буде на терену, па ће почети утакмицу“, допунио је Мурињо.

Коментари / 0

Оставите коментар