Murinjova računica - kako doći do titule?!

Još šest pobeda i jedan remi, svi bi voleli da su na našem mestu! Kosta neizvestan za duel sa Stoukom, umorni Azar od početka na terenu.

Fudbal 04.04.2015 | 15:00
Murinjova računica - kako doći do titule?!

Nije gotovo, ali kao da jeste. Osam koraka ispred Mančester Sitija i jedna utakmica manje garantuju Čelsiju bezbrižan završetak prvenstva, otuda i poslovično oprezni Žoze Murinjo samo što ne izusti da je trka okončana i da se titula posle pet godina vraća na Stamford bridž.
„U preostalih devet mečeva potrebno nam je šest pobeda i bar jedan remi. Svako bi voleo da se nalazi u situaciji u kakvoj smo mi u Čelsiju, a ako postanemo prvaci pre poslednjeg gola biću još srećniji nego sad. Nije, ipak, još gotovo, jer četiri ekipe konkurišu za vrh. Ako pogledate poredak na tabeli jasno je o kojim timovima je reč“, rekao je Murinjo, misleći na Mančester Siti, Arsenal, ali i Mančester junajted, čiji trener Luj van Gal, takođe, deluje optimistički.

Plavci u subotu od 18.30 na svom terenu imaju zicer protiv Stouka, ali je pitanje hoće li za meč 31. kola Premijer lige moći da računaju na rovitog Dijega Kostu, koji nije igrao za reprezentaciju Španije zbog povrede zadnje lože.
„Poslednja dva dana trenirao je sa ekipom, nije povređen, mišić je u dobrom stanju, ali još nisam siguran da li će igrati protiv Stouka. Prethodne dane posvetio je oporavku od povrede, bez slobodnog dana, baš je naporno radio i tek ću odlučiti o njegovom statusu. Samo su Eden Azar, Tibo Kurtoa i Sesk Fabregas igrali pre tri dana, tako ne mi se čini da ekipa nije umorna. Jedino se Azar žalio na umor, ali verujem u njegovu žalju da bude na terenu, pa će početi utakmicu“, dopunio je Murinjo.

Komentari / 0

Ostavite komentar