Само за оне са дубоким џепом

Власници познатог крузера Риџент севен сиз открили су планове за највећи и вероватно најскупљи апартман на броду у историји.

Путовања 03.04.2015 | 07:21
Само за оне са дубоким џепом

Овај крузер уз то ће примати само 750 гостију и имаће највећи просторни капацитет по глави путника.

Апартман ће се простирати на фасцинантних 360 м2 површине и предвиђен је за две особе. Апартман ће имати сопствени спа-кутак и сауну.

У њему ће се налазити две спаваће собе, једна са стакленим зидовима и дневним боравком, у којем ће бити клавир Стенвеј који је дизајнирала славна Дакота Џексон.
Апартман ће бити на самом врху брода и имаће поглед на палубу и спољашњи, стаклом ограђени део за седење, који ће се протезати око целог апартмана.

На броду ће бити три различита ресторана. Два класична ресторана с понудом јела из свих делова света који ће варирати зависно о данима и роштиљница.

Гости на овом броду мораће имати мало дубљи џеп. Ноћење за једну особу у апартману у време прве пловидбе коштаће 42. 799 фунти по особи.

Шта је све укључено у ову цену? Лет авионом из места становања до полазишне луке, неограничени излети на обалу, бесплатан интернет, једна ноћ привикавања пре пловидбе, као и неограничено пиће сваког дана.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар