Samo za one sa dubokim džepom

Vlasnici poznatog kruzera Ridžent seven siz otkrili su planove za najveći i verovatno najskuplji apartman na brodu u istoriji.

Putovanja 03.04.2015 | 07:21
Samo za one sa dubokim džepom

Ovaj kruzer uz to će primati samo 750 gostiju i imaće najveći prostorni kapacitet po glavi putnika.

Apartman će se prostirati na fascinantnih 360 m2 površine i predviđen je za dve osobe. Apartman će imati sopstveni spa-kutak i saunu.

U njemu će se nalaziti dve spavaće sobe, jedna sa staklenim zidovima i dnevnim boravkom, u kojem će biti klavir Stenvej koji je dizajnirala slavna Dakota Džekson.
Apartman će biti na samom vrhu broda i imaće pogled na palubu i spoljašnji, staklom ograđeni deo za sedenje, koji će se protezati oko celog apartmana.

Na brodu će biti tri različita restorana. Dva klasična restorana s ponudom jela iz svih delova sveta koji će varirati zavisno o danima i roštiljnica.

Gosti na ovom brodu moraće imati malo dublji džep. Noćenje za jednu osobu u apartmanu u vreme prve plovidbe koštaće 42. 799 funti po osobi.

Šta je sve uključeno u ovu cenu? Let avionom iz mesta stanovanja do polazišne luke, neograničeni izleti na obalu, besplatan internet, jedna noć privikavanja pre plovidbe, kao i neograničeno piće svakog dana.

Izvor: B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar