Рамбо Амадеус пазарио једрилицу

Музичар из Херцег Новог, са сталном адресом у Београду, Антоније Пушић, који је познат као страствени једриличар, потврдио је да је недавно постао власник једрилице чувеног сликара Воје Станића.

Србија 02.04.2015 | 17:02
Рамбо Амадеус пазарио једрилицу

- Мој брат и ја смо велики поклоници Воје Станића, годинама смо га гледали како једри на свој специфичан начин у тој специфичној једрилици. Пошто је у годинама и више не једри, пружила се прилика и врло нам је драго да смо сада преузели бригу о њој. Иначе, "Југо" је мала дрвена једрилица француске конструкције, типа Мусцадет. То за нас није обична једрилица, то је културно добро, пловећи музеј нашег живог генија- испричао је Рамбо.

Рекао је такође да пловило тренутно није у најбољем стању, али да ће га до почетка лета довести у ред.

- Намеравамо да је прво полако доведемо у репрезентативно стање, али само за ревијално једрење. Редовно једрим на мом микротонеру "Помидора" који нема никакву музејску вредност - истакао је музичар.

Рамбо већ дуже време држи предавања о енергетској ефикасности, али каже да тај глас нема нарочити одјек.

- Слабо је то. Властодршци на Балкану се више пале на градњу капацитета и инвестиције него на ефикасност, јер гледају зараду, а ефикасност сама по себи њих као неефикасне избацује из игре. Бити у мањини је забавно, нарочито кад је јасно да сам у праву. То ми даје осећај да сам пионир, а и друг Тито је највише волео пионире, зар не? Уши које ће ме разумети тек расту, засад говоримо о промилима - закључио је харизматични музичар.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

компромис

02.04.2015 15:24

Рамбо мајсторе - гласамо за тебе :)

ОДГОВОРИТЕ