Бавити се Готовином, а не Шешељом

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић изјавио је данас да би јавност, умјесто да се бави лидером радикала Војиславом Шешељом, требало да се бави Антом Готовином који је "највећи ратни злочинац послије Другог светског рата".

Србија 02.04.2015 | 19:29
Бавити се Готовином, а не Шешељом

Коментаришући то што је Шешељ палио хрватску заставу, као и односе Београда и Загреба, он је оцијенио да политичари из Загреба имају највећу одговорност за то што свађају српски и хрватски народ.

Марковић је новинарима у Скупштини Србије рекао да му се, када слуша поједине хрватске политичаре, чини као да чује глас Фрање Туђмана који је говорио да Срби морају да буду истјерани из Хрватске.

Истичући да не треба палити ничију заставу, Марковић је указао да је у овом случају паљења хрватске заставе учинило физичко лице које није члан владе, нити је његова странка у парламенту.

Марковић је у том контексту упитао: "Како би Србија требало да реагује када цео стадион у Хрватској скандира убиј, убиј Србина?".

Лидер радикала Војислав Шешељ јуче је, непосредно пред обраћање окупљенима пред Палатом правде у Београду, запалио заставу Хрватске и поручио да је то одговор хрватском предсједнику Колинди Грабар Китаровић, премијеру Зорану Милановићу и министру спољних и европских послова Весни Пусић због свих изјава о њему и методама које би требало примијенити да би он био враћен у Хашки трибунал, које су давали у протеклом периоду.

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

ЗОРАН

02.04.2015 17:45

Драги мој,ти си политицар и треба да дајес позитивне изјаве а не да даље трујес.Ако Хрвати могу оно,ми моземо ово и слицно.Ј..о те Готовина и Сесељ,ниси биран да се њима бавис,него да рјесавас проблеме градјана Србије.Али искрено рецено како изгледас,од тебе се не мозе ниста боље ни оцекивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лабуд

02.04.2015 19:09

Он бар има м... то јавно да каже, а не као ови што на сваком кораку подвију реп.

Name

Xy

02.04.2015 18:03

Дали нам треба мржња . Можемо ли једном кренути неким путом да се ујутро будимо са неким оптимизмом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

02.04.2015 18:24

Хрватска нека поцисти смеце и злоцинце у свом двористу због олује и злоцине код Мркоњиц Града ,Сипова ,Гламоца ,Петровца Гламоца и Грахова те опстине су вековима биле 100% српско становниство.Ста су регуларне јединице војске и полиције Хр атске тразије у тим градовима и засто су убијали цивиле ко је одговоран због командне одговорности за те злоцине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

02.04.2015 19:41

БАС ТАКО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за лабуда

02.04.2015 21:00

Кад има м... ,засто не оде у Загреб ,па тамо то казе.Лако је из Србије паламудити и стицати поене код националиста,тиме само стети Србима који зиве у Хрватској.По мени се м... показују на реформама,запосљавању итд,то цини политицара успјесним.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

03.04.2015 04:35

Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

03.04.2015 09:33

Па да Хаг није профасистицки оријентисан они би имали бар 20 год посла око вехабија и устаса,а не овако млате празну сламу,не знам засто се уопсте о томе прица запалити једну крпетину и запалити 20 хиљада куца и протерати 300 хиљада људи није исто по било ком основу и закону,ја лицно мислим да Сесељ није ниста лосе урадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

03.04.2015 09:55

ВОЈО , ВОЈВОДА, ШЕШЕЉ, НАКО ПАМЕТАН А НАШ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

03.04.2015 11:34

Усташија ко усташија. Војо запалио неку крпетину па шта. Мора ли свако да воли лијепу њихову усташију? Не мора па шта су они урадили у Другом свјетском рату, а шта у 90-им годинама када су извршили етничко чишћење па још славе те дане као државни празник, а зликовца Готовину, Маркача и остале зликовце као "бранитеље". ФУЈ. Сада су у ЕУ па мисле да спусте рампу Србији на путу за ЕУ. Нека ураде то бих и волио јер не желим да будем ни у једној творевини гдје су и они.

ОДГОВОРИТЕ