Baviti se Gotovinom, a ne Šešeljom

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je danas da bi javnost, umjesto da se bavi liderom radikala Vojislavom Šešeljom, trebalo da se bavi Antom Gotovinom koji je "najveći ratni zločinac poslije Drugog svetskog rata".

Srbija 02.04.2015 | 19:29
Baviti se Gotovinom, a ne Šešeljom

Komentarišući to što je Šešelj palio hrvatsku zastavu, kao i odnose Beograda i Zagreba, on je ocijenio da političari iz Zagreba imaju najveću odgovornost za to što svađaju srpski i hrvatski narod.

Marković je novinarima u Skupštini Srbije rekao da mu se, kada sluša pojedine hrvatske političare, čini kao da čuje glas Franje Tuđmana koji je govorio da Srbi moraju da budu istjerani iz Hrvatske.

Ističući da ne treba paliti ničiju zastavu, Marković je ukazao da je u ovom slučaju paljenja hrvatske zastave učinilo fizičko lice koje nije član vlade, niti je njegova stranka u parlamentu.

Marković je u tom kontekstu upitao: "Kako bi Srbija trebalo da reaguje kada ceo stadion u Hrvatskoj skandira ubij, ubij Srbina?".

Lider radikala Vojislav Šešelj juče je, neposredno pred obraćanje okupljenima pred Palatom pravde u Beogradu, zapalio zastavu Hrvatske i poručio da je to odgovor hrvatskom predsjedniku Kolindi Grabar Kitarović, premijeru Zoranu Milanoviću i ministru spoljnih i evropskih poslova Vesni Pusić zbog svih izjava o njemu i metodama koje bi trebalo primijeniti da bi on bio vraćen u Haški tribunal, koje su davali u proteklom periodu.

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

ZORAN

02.04.2015 17:45

Dragi moj,ti si politicar i treba da dajes pozitivne izjave a ne da dalje trujes.Ako Hrvati mogu ono,mi mozemo ovo i slicno.J..o te Gotovina i Seselj,nisi biran da se njima bavis,nego da rjesavas probleme gradjana Srbije.Ali iskreno receno kako izgledas,od tebe se ne moze nista bolje ni ocekivati.

ODGOVORITE
Name

labud

02.04.2015 19:09

On bar ima m... to javno da kaže, a ne kao ovi što na svakom koraku podviju rep.

Name

Xy

02.04.2015 18:03

Dali nam treba mržnja . Možemo li jednom krenuti nekim putom da se ujutro budimo sa nekim optimizmom.

ODGOVORITE
Name

snouden

02.04.2015 18:24

Hrvatska neka pocisti smece i zlocince u svom dvoristu zbog oluje i zlocine kod Mrkonjic Grada ,Sipova ,Glamoca ,Petrovca Glamoca i Grahova te opstine su vekovima bile 100% srpsko stanovnistvo.Sta su regularne jedinice vojske i policije Hr atske trazije u tim gradovima i zasto su ubijali civile ko je odgovoran zbog komandne odgovornosti za te zlocine.

ODGOVORITE
Name

JA

02.04.2015 19:41

BAS TAKO!!!

ODGOVORITE
Name

za labuda

02.04.2015 21:00

Kad ima m... ,zasto ne ode u Zagreb ,pa tamo to kaze.Lako je iz Srbije palamuditi i sticati poene kod nacionalista,time samo steti Srbima koji zive u Hrvatskoj.Po meni se m... pokazuju na reformama,zaposljavanju itd,to cini politicara uspjesnim.

ODGOVORITE
Name

Crni

03.04.2015 04:35

Bravo

ODGOVORITE
Name

Md

03.04.2015 09:33

Pa da Hag nije profasisticki orijentisan oni bi imali bar 20 god posla oko vehabija i ustasa,a ne ovako mlate praznu slamu,ne znam zasto se uopste o tome prica zapaliti jednu krpetinu i zapaliti 20 hiljada kuca i proterati 300 hiljada ljudi nije isto po bilo kom osnovu i zakonu,ja licno mislim da Seselj nije nista lose uradio.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

03.04.2015 09:55

VOJO , VOJVODA, ŠEŠELJ, NAKO PAMETAN A NAŠ!

ODGOVORITE
Name

Требиње

03.04.2015 11:34

Усташија ко усташија. Војо запалио неку крпетину па шта. Мора ли свако да воли лијепу њихову усташију? Не мора па шта су они урадили у Другом свјетском рату, а шта у 90-им годинама када су извршили етничко чишћење па још славе те дане као државни празник, а зликовца Готовину, Маркача и остале зликовце као "бранитеље". ФУЈ. Сада су у ЕУ па мисле да спусте рампу Србији на путу за ЕУ. Нека ураде то бих и волио јер не желим да будем ни у једној творевини гдје су и они.

ODGOVORITE