Џони ''овима'' у Звезди: Индијанци једни!!!

Бивши капитен црвено-белих разочаран тиме што је клуб лепио поруке на стадиону у којем је изнето низ измишљотина о његовом сукобу са Милошем Босанчићем.

Фудбал 03.04.2015 | 16:20
Џони ''овима'' у Звезди: Индијанци једни!!!

У Црвеној звезди било је опсадно стање у уторак када је Никола Мијаиловић, фудбалер са којим је клуб из Љутице Богдана једнострано раскинуо сарадњу, најавио долазак на тренинг. Арбитражна комисија ФСС није верификовала ту одлуку Црвене звезде, због чега је он и даље члан клуба.

Црвено-бели су појачали мере обезбеђења, затворили капију и примали само оне које желе.

На вратима ходника који води ка свлачионици јасно су оставили поруку да Мијаиловић није пожељан, истицањем одлуке дисциплинске комисије клуба о његовој суспензији.

"Доћи ћу на тренинг, нека се не опуштају. Доћи ћу без најаве и џаба ће им тада бити четири, пет редара које је на капији стадиона због мене поставио Звездан Терзић лично. Лепе одлуке на свлачионици, не смеју да ме погледају у очи. Класични индијанци", поручио је за "Ало" Мијаиловић.

Он је навео да је Звезда у саопштењу о сукобу Мијаиловића и Милоша Босанчића, због којег је бивши капитен Звезде прво суспендован, а затим и одстрањен из клуба, навела низ неистинитих ствари.

"О мом сукобу са Босанчићем су изнели низ измишљотина. Имам четири сведока која су видели шта се десило, а међу њима је и Александар Ковачевић, једини који је још у Звезди. Полако, не желим да направим погрешан потез, слушам адвоката, али и даље тражим новац који ми припада", додао је популарни Џони и још једном поновио да ће ићи до највиших инстанци како би добио оно што му припада.

Коментари / 0

Оставите коментар