Džoni ''ovima'' u Zvezdi: Indijanci jedni!!!

Bivši kapiten crveno-belih razočaran time što je klub lepio poruke na stadionu u kojem je izneto niz izmišljotina o njegovom sukobu sa Milošem Bosančićem.

Fudbal 03.04.2015 | 16:20
Džoni ''ovima'' u Zvezdi: Indijanci jedni!!!

U Crvenoj zvezdi bilo je opsadno stanje u utorak kada je Nikola Mijailović, fudbaler sa kojim je klub iz Ljutice Bogdana jednostrano raskinuo saradnju, najavio dolazak na trening. Arbitražna komisija FSS nije verifikovala tu odluku Crvene zvezde, zbog čega je on i dalje član kluba.

Crveno-beli su pojačali mere obezbeđenja, zatvorili kapiju i primali samo one koje žele.

Na vratima hodnika koji vodi ka svlačionici jasno su ostavili poruku da Mijailović nije poželjan, isticanjem odluke disciplinske komisije kluba o njegovoj suspenziji.

"Doći ću na trening, neka se ne opuštaju. Doći ću bez najave i džaba će im tada biti četiri, pet redara koje je na kapiji stadiona zbog mene postavio Zvezdan Terzić lično. Lepe odluke na svlačionici, ne smeju da me pogledaju u oči. Klasični indijanci", poručio je za "Alo" Mijailović.

On je naveo da je Zvezda u saopštenju o sukobu Mijailovića i Miloša Bosančića, zbog kojeg je bivši kapiten Zvezde prvo suspendovan, a zatim i odstranjen iz kluba, navela niz neistinitih stvari.

"O mom sukobu sa Bosančićem su izneli niz izmišljotina. Imam četiri svedoka koja su videli šta se desilo, a među njima je i Aleksandar Kovačević, jedini koji je još u Zvezdi. Polako, ne želim da napravim pogrešan potez, slušam advokata, ali i dalje tražim novac koji mi pripada", dodao je popularni Džoni i još jednom ponovio da će ići do najviših instanci kako bi dobio ono što mu pripada.

Komentari / 0

Ostavite komentar