Нађен снимак из авиона: Чују се крици!

У француским Алпима, на месту на које се срушио авион "Џерман вингса" на лету 9525, пронађен је мобилни телефон на коме се налази видео снимак у коме су забележени последњи тренуци пре трагедије.

Свијет 31.03.2015 | 22:21
Нађен снимак из авиона: Чују се крици!

Видео снимљен мобилним телефоном "толико је хаотичан да је тешко идентификовати људе, али звуци и вриштање путника јасно сведоче да су они били свесни шта ће им се догодити", објавио је француски лист "Пари мач", који је, као и немачки "Билд", успео да прибави снимак.

Могу се чути крици: "Боже мој!" на неколико језика, као и ударање металним предметом више од три пута, највероватније снимљено када је пилот покушавао да отвори врата кокпита, пренео је Си-Ен-Ен (ЦНН).

Како се снимак ближи крају, после снажног удара, јачег од осталих, вриштање је све гласније, а затим је наступила тишина.

Према подацима "црне кутије" из кокпита, Андреас Лубиц је намерно оборио авион 24. марта у француским Алпима при чему је погинуло свих 150 људи који су били у авиону.

Извор: Мондо.рс

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Боки

31.03.2015 20:40

Искрено сауцесце породицама зртава авионске несреце. Али кога на западу брига за рат и економску пропаст народа са ових простора. Нас не интересују детаљи авионске несреце, јер ми имамо својих вазнијих проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само

31.03.2015 22:19

Мени је лакше што знам да се сиротиња не возика авионима.

Name

ННН

31.03.2015 22:45

Ово је вец одвратно- некрофилија.Насли мобилни,а не могу наци другу црну кутију.А ми,стварно,имамо својих вазнијих проблема,и ми идемо у суноврат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Други и ми

01.04.2015 05:12

Западу је у интересу да Балкански народи живе лоше и да ратују (што оружјем, што ријечима). Али, када ћемо да се погледамо у огледало? И признамо да је кривица, у међувремену, на нашој страни. Јесмо ли морали да узмемо оружије у руке? Јесмо ли морали да рушимо куће и сјечемо главе једни другима? Јесмо ли морали да бирамо на власт најгоре криминалце? Морамо ли то и даље да радимо двадесет (!) година од кад се рат завршио? Лако је рећи "други су криви", али је, изгледа, јако тешко прихватити сопствену су-одговорност и промјенити се. Јер док се не промјенимо ћемо наставити познатим путем: У заборав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вв

02.04.2015 17:05

ко зна шта је права истина???

ОДГОВОРИТЕ